Hvad kan vi gøre for dig

 

  Tilmelding til Sydbanks NetBank

 

For at tilmelde dig Sydbanks NetBank skal du klikke på linket herunder og derefter indtaste dine personlige oplysninger. Din rådgiver får automatisk besked om, at du har tilmeldt dig, og opretter NetBanken på baggrund af de oplysninger, du har indtastet.

Er du mellem 13 og 15 år, skal du printe tilmeldingsblanketten ud. Den skal underskrives af dine forældre/værge og sendes eller afleveres i Sydbank.

Tilmeld dig Sydbanks NetBank

Du får et nøglekort og en adgangskode

Når din tilmelding er oprettet i Sydbank, får du et NemID-velkomstbrev med et nøglekort og NemID-nummer. Et par dage efter modtager du en midlertidig adgangskode, som du skal bruge, når du logger på NetBanken første gang. Har du allerede et NemID i forvejen, får du besked fra Sydbank, når din netbank er oprettet. Herefter kan du logge på med det NemID du allerede har..

Sådan logger du på

Du kan logge på NetBanken fra en hvilken som helst computer med adgang til internettet via ”Log på”-knappen i øverste højre hjørne her på sydbank.dk.


Fuldmagt

Du kan få fuldmagt til f.eks. din ægtefælles konti i NetBanken, så du kan få et godt overblik over hele jeres økonomi.Genvejstaster