Lån og kredit

- overblik over dine mange lånemuligheder i Sydbank

I Sydbank vil vi gerne hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Så hvad enten du har brug for at låne penge til en mindre eller en større ting, finder vi gerne et lån, der passer til dit behov.

Kontakt en rådgiver

Kassekredit

Hvis du bare har brug for lidt ekstra luft i økonomien, er det muligt at få en kassekredit til din lønkonto. Du bestemmer selv, hvornår og hvor meget du ønsker at bruge af kassekreditten, og du betaler kun rente af det, du bruger.

Lån til bil

Skal du have ny bil, har du mulighed for finansiering via Sydbanks billån.

Lån til bolig

Et boligkøb finansieres typisk med et realkreditlån (80% af handelsprisen) eller med Sydbanks Prioritetslån (op til 80% af handelsprisen). Resten finansieres med det, du selv har sparet op og evt. et boliglån.

Lån i din bolig

Hvis du allerede ejer en bolig, kan du sagtens tage et lån med pant i boligen, selv om du ikke nødvendigvis vil anvende lånet til at forbedre boligen. Du kan frit bruge lånet til f.eks. en båd, en jordomrejse eller en pensionsopsparing.

Almindeligt forbrugslån

Kontakt din rådgiver for at høre om mulighederne for at få et almindeligt forbrugslån. Hvis du er mellem 18 og 29 år - kan du låne penge til en særlig fordelagtig rente.

Lån til båd

Har du brug for at få et bådlån, afhænger vores anbefaling af, hvor stort lånet skal være. I nogle tilfælde vil vi fx anbefale, at du får et almindeligt forbrugslån, og i andre tilfælde vil vi foreslå, at din bådfinansiering klares via et lån i din ejerbolig.


Kontakt Sydbank

Få ydelsesfrihed med Frikort

Med Sydbanks Frikort® kan du udskyde ydelserne på dine variabelt forrentede banklån i op til 12 måneder.

Hovedmenu


HjælpSitemapSøgOrdbogVilkårSitesJob