Din boligs værdi og friværdi

På NetBorger.dk’s Kommunefakta kan du se en gennemsnits-kvadratmeterpris på de boliger, der er handlet i din kommune i løbet af det seneste kvartal. Det tal kan du bruge til at få en fornemmelse af, hvad du vil kunne sælge din bolig til. Vær dog opmærksom på, at kvadratmeterprisen på lige netop din bolig kan afvige betydeligt fra kommunens gennemsnitlige kvadratmeterpris afhængig af din boligs beliggenhed, stand osv.

Din friværdi

Trækker du restgælden på dine lån i boligen fra den salgsværdi, du har regnet dig frem til, får du din estimerede friværdi.

Skal du sælge og købe nyt bagefter?

Skal du købe ny bolig, når du har solgt din nuværende bolig, er det en god idé at kontakte en eller flere ejendomsmæglere for at få en kyndig vurdering af, hvad din bolig kan sælges til. Så kan vi nemlig lave et boligkøberbevis til dig, så du præcis ved, hvor meget du kan tillade dig at betale for din nye bolig.

Skal du sælge og flytte i lejebolig eller lignende?

Har du friværdi med dig, når du får din bolig solgt, bør du overveje, hvad du ønsker at bruge de overskydende penge til. Skal de gå til fornøjelser som rejser, bil, båd eller andet, du har drømt om? Eller skal de investeres i værdipapirer eller sættes ind på en eller anden form for opsparing? Din rådgiver hjælper dig gerne til at få mest muligt ud af dine penge.


Kontakt Sydbank

Få lavet et boligkøberbevis

Boligkøberbeviset er en beregning, som viser, hvad kontantprisen på din nye bolig maks. bør være.

Hovedmenu


HjælpSitemapSøgOrdbogVilkårSitesJob