Revidér jeres betalingsløsninger

Har I de rette betalingsløsninger, eller er der andre løsninger, der kan gøre betalingen nemmere for jer og jeres medlemmer? Se alle betalingsløsninger fra MobilePay på mobilepay.dk/erhverv.

Få de vigtige datoer i kalenderen

Indsæt foreningens vigtigste begivenheder i en aktivitetskalender eller et årshjul, så alle – både internt og eksternt – kan få et overblik.

Persondataforordning for foreninger

Har I styr på persondataforordningen, og hvad I som forening skal gøre for at overholde den? Gå ind på datatilsynet.dk/emner/foreninger og læs mere om, hvad persondataforordningen betyder for jeres forening.

Opdatér hjemmesiden

Er hjemmesidens indhold opdateret ift. indhold, nyheder, navne på bestyrelsesmedlemmer osv.? I samme omgang kan I med fordel også tjekke op og opdatere jeres oplysninger på virk.dk

Opfølgning på det årlige budget

Opstarten efter sommerferien er et godt tidspunkt til at se det årlige budget i sømmene – kører budgettet, som det skal, eller er der behov for at justere?

CVR-registrér jeres forening

Hvis jeres forening endnu ikke er CVR-registreret, er det en god idé at få dette gjort. Når jeres forening er CVR-registreret kan I bl.a.: Identificere jer selv som en selvstændig forening, få en NemKonto, modtage støtte fra det offentlige, få adgang til digital post (e-Boks) og MobilePay