Velkommen til Sydbank Favorit Et fair fordelsprogram

Det skal kunne betale sig at være kunde i Sydbank. Derfor har vi fordelsprogrammet Sydbank Favorit, der belønner vores kunder med fordele og rabatter. Og jo flere af dine lån, investeringer og opsparinger du samler hos os, jo bedre priser og flere fordele får du. Det synes vi er fair.

Se, hvor mange valgfrie fordele du kan få

Prøv beregneren og se, hvor mange valgfrie fordele du kan få. Er dit Favorit-niveau 3, kan du vælge 3 valgfrie fordele og så fremdeles.

Rabat på Visa/Dankort

Rabat på Mastercard med rejseforsikring

Gratis valutaveksling

Fri hævning i alle danske pengeautomater

Spær alt-i-en-fart

Sydbank Frikort®

Individuel investerings­rådgivning

Gratis kortdesign

Boligpakke med rabatter

Oplevelser for hele familien

Rabat på Visa/Dankort*

Langt de fleste danskere har et Visa/Dankort, fordi det både kan bruges i Danmark og i udlandet – og vælger du denne fordel, får du:

  • 25 % rabat på det årlige kortgebyr, hvis du er Favorit 3 eller Favorit 5 (du sparer 48,75 kr. om året)
  • 100 % rabat på det årlige kortgebyr, hvis du er Favorit 7 eller Favorit 10 (du sparer 195 kr. om året).

Din samlede pris for et Visa/Dankort afhænger af dit Favorit-niveau. Se priserne her.

Har du også fordelen ”Gratis kortdesign”, kan du oven i købet selv designe kortet online og selv vælge, hvilket billede du vil have på kortet.

To kort til ferien:

Rejser du til udlandet, kan du overveje at supplere kortet med et ekstra kort, fx et Mastercard Debit eller Mastercard (kreditkort), fordi du højst kan hæve 25.000 kr. på Visa-delen af kortet pr. løbende 30 dage.

* Visa/Dankort kræver kreditgodkendelse

Rabat på Mastercard med rejseforsikring*

Du har mulighed for at få op til 100 % rabat på det årlige kortgebyr til et Sydbank Mastercard med rejseforsikring og evt. et tilhørende familiekort- afhængig af Favorit-niveau og kortvalg. Er du fx Favorit 10-kunde og vælger et Mastercard Platinum, sparer du 1.421,25 kr. om året. Se, hvor meget du kan spare her.

Sammen med dit Mastercard får du en rigtig god rejseforsikring, der – afhængigt af korttype – dækker fx sygdom og lægeudgifter, hjemkaldelse, hjemtransport, afbestilling og erstatningsrejse for både dig, din samlever og dine børn under 24 år, når I rejser sammen. Skal rejseforsikringen dække udenfor Europa, skal du vælge minimum et Mastercard Gold Plus.

Ekstra muligheder med kreditkort

Vælger du et kreditkort frem for debitkort, får du oven i købet op til 45 dages rentefri kredit, så du på den måde kan udskyde betalingen af fx sommerferiekøbet, julegaverne eller andre større indkøb. Herudover får du en udvidet reklamationsret på fx computer, hårde hvidevarer og fjernsyn, hvis varen koster mere end 1.000 kr. og er betalt med dit Mastercard.

* Mastercard (kreditkort) kræver kreditgodkendelse.

Gratis valutaveksling

Med denne fordel kan du, så ofte du vil, købe valuta hjemmefra uden at skulle betale gebyr. Så kan du medbringe valuta på ferien til drikkepenge eller indkøb på markeder, eller hvis du rejser rundt i lande, hvor betaling med internationale kort ikke er så udbredt.

Du kan købe euro i alle Sydbanks danske pengeautomater og bestille øvrige valutaer til afhentning i en af Sydbanks afdelinger på sydbank.dk/valuta eller på 70 10 78 79.

Med fordelen sparer du:

  • 45 kr., hver gang du køber euro i bankens pengeautomater
  • op til 75 kr., hver gang du veksler anden valuta end euro.

Fri hævning i alle danske pengeautomater

Selvom de fleste bruger kort eller mobilbetalinger, er der stadig mange, der foretrækker at betale med kontanter i butikker, hos frisøren eller på restauranter.

Samtidig er der situationer, hvor det kan være en god ide at medbringe kontanter, fx:

  • Hvis du falder over et loppefund, du bare må have med hjem
  • Hvis du handler blomster, frugt eller grønt på markedet eller ved vejkanten
  • Hvis dit barn har brug for penge til skoleboden eller lignende.

Med denne fordel kan du hæve danske kroner gratis i samtlige danske pengeinstitutters pengeautomater i Danmark op til 30 gange om året.

Spær alt-i-en-fart

Har du prøvet at miste din pung eller taske med alle dine betalingskort? Og pas, benzinkort, kørekort, NemID, Rejsekort, sundhedskort og mobil. Og endnu værre – du står i udlandet? Så ved du, hvor bøvlet det kan være.

Vælger du ”Spær alt-i-en-fart”, er der gratis hjælp at hente, hvis uheldet skulle være ude. Her kan du hele døgnet rundt alle ugens dage med et enkelt opkald spærre det hele.

Så sparer du dig selv for besværet med at skulle ringe rundt til både banken, kommunen, telefonudbyder, benzinfirmaer, DSB osv.

Sydbank Frikort®*

Sydbank Frikort giver dig frihed til selv at bestemme, om du vil holde en pause og udskyde dine ydelser på dit banklån (billån, forbrugslån og 18/29 lån).

Det kan fx være i forbindelse med dit barns konfirmation eller efterskoleophold. Eller hvis du ønsker at forlænge din barselsorlov eller holde orlov for få mere tid sammen med familien eller måske tage på en længere rejse.

Du kan få op til 12 måneders afdragsfrihed – og du vælger selv nemt i NetBanken, hvornår det skal være.

Med fordelen sparer du:

100 kr. for hvert klip, du bruger – det vil sige op til 1.200 kr. i alt.

* Sydbank Frikort kræver kreditgodkendelse

Individuel investeringsrådgivning

Er du en af de mange danskere, der investerer via bankens eksperter, eller synes, det er sjovt og spændende selv at handle med værdipapirer, følge med i kursudviklingen og læse investeringsnyheder?

Hvis ja – er denne fordel formentlig noget for dig. For så vil du nemlig få adgang til rådgivning om investeringsforeninger, pensionspuljer, obligationer samt danske og udenlandske aktier hos de certificerede investeringsrådgivere i Sydbank Direkte Investering alle hverdage kl. 8-17 pr. telefon eller netmøde.

Herudover får du adgang til:

  • Investor+ (værdi: 1.995 kr. om året) – Sydbanks online investeringsunivers, hvor du finder opdaterede aktiekurser, analyser og anbefalinger samt interviews med bankens eksperter
  • Webinarer med bankens eksperter
  • Sydbanks investeringsnyhedsbrev.

Gratis kortdesign

Kan du bedst lide at have noget, der er lidt anderledes end alle andre? Elsker du at vise din personlige stil frem? Eller vil du gerne glæde dig over et gensyn med et særligt billede, der betyder noget for dig, hver gang du betaler med dit kort?

Hvis ja – bør du vælge denne fordel, så du gratis kan designe dit eget Visa/Dankort eller Mastercard Debit online. Så kan du fx få et kort med dine børn, børnebørn, hunden eller yndlingsoplevelsen fra årets sommerferie.

Med fordelen sparer du:

100 kr. pr. kort, du selv designer.

Boligpakke med rabatter

Er du boligejer – eller overvejer du at blive det – kan det være en gevinst for dig at vælge denne fordel. Du får nemlig adgang til mange relevante informationer og rabatter – og der kan være rigtig mange penge at spare i den konkrete situation.

For eksempel kan du få op til 2.500 kr. rabat på garantien for restkøbesummen ved boligkøb, op til 3.500 kr. rabat på Sydbanks gebyr for ekspedition af dine byggesager og 1.000 kr. rabat på en energirapport fra en BedreBolig-rådgiver, hvis du efterfølgende får finansieret energiforbedringerne gennem Sydbank.

Du kan også få tilsendt Sydbanks bolignyhedsbrev 3-5 gange om året med låneanbefalinger, boligøkonomi, aktuelle nyheder og gode boligråd. Og har du et Totalkreditlån kan du gratis få besked, når det kan være en fordel for dig at lægge lånet om.

Oplevelser for hele familien

Med denne fordel får du adgang til Sydbanks Oplevelsesportal, hvor du kan købe billetter med rabat til en række udvalgte forlystelses- og dyreparker i hele Danmark. Du kan også købe en biografpakke for 2, der giver rabat på biografbesøg.

Du vil typisk spare over 842 kr.*, hvis du i løbet af et år seks gange benytter dig af disse muligheder.

Derudover får du invitationer til arrangementer og sportsbegivenheder til særlige Sydbank-priser samt adgang til andre gode tilbud.

* Beregnet ud fra en familie på 2 voksne og 2 børn (hhv. 5 år og 10 år), der på et år går 2 gange i biografen og besøger Skandinavisk Dyrepark, BonBon-Land, Sommerland Sjælland og Egeskov. Det giver i alt en besparelse på 842 kr. (pris gældende pr. 14.5.2019. Lavsæson)

Læs mere om fordelen her.

Luk

0

valgfrie fordele

0

valgfrie fordele

Samlet økonomi Favorit

0 kr.

Oveni får du en række faste fordele: Op til 20 % loyalitetsrabat på etableringsomkostninger i forbindelse med optagelse og forhøjelse af lån og kreditter i Sydbank, gode renter på udlån og op til 18 % rabat på indbo- og bilforsikringer i Topdanmark.

×

Udfyld dine oplysninger nedenfor, og vi kontakter dig

Du skal indtaste dit navn.
Du skal indtaste et postnummer.
Du skal indtaste en korrekt e-mail.
Du skal indtaste et telefonnummer.
Du skal vælge et tidspunkt, hvor du vil kontaktes.