Få fordele, du kan mærke med det samme

Alt efter hvor meget af din økonomi du samler hos os, får du op til 10 ekstra valgfri Favorit-fordele, du kan vælge imellem og naturligvis skifte rundt på, hvis dine behov og din økonomi ændrer sig. Rejser du meget? Har du planer om at bygge om? Eller har du brug for investeringsrådgivning? Så har vi fordelsprogrammet, der følger med din økonomi og dit liv.

Spar fx 3.092 kr. på et år 

Her får du et eksempel på en Sydbank-familie: Peter og Helle Hansen. På et år har de brugt deres Favorit-fordele på bl.a. at få gratis valutaveksling, gratis hævning i alle danske pengeautomater, gratis Visa/Dankort samt Mastercards med rejseforsikring. Herudover har de valgt fordelen "Oplevelser for hele familien" og fået adgang til Sydbanks oplevelsesportal, hvor de har købt éntrebilletter og turbånd med rabat til fire af Danmarks største forlystelser. De har samlet på et år sparet 3.092 kr. 

Skift fordele efter behov

Helle ved, hvornår hun skal nå at bestille valuta til ferien, så hun går selv ind og bytter rundt på familiens fordele på sydbank.dk/favorit. Her har hun også valgt spær-alt-i-en-fart, og valgt fordelen om at få et personligt Visa/Dankort med sit yndlingsbillede af børnene på.

Vil du vide mere, så lad os tage en snak

Udfyld Favorit-beregneren med lidt information om din økonomi og dine kontaktinformationer, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt og fortælle, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i Sydbank.

Udfyld Favorit-beregneren her