Hvad kan vi gøre for dig

Hvad er Sydbank Wallet?

Den nye digitale Sydbank Wallet er en app, der gør det muligt at betale kontaktløst med din mobil. Nemt, hurtigt og sikkert.

Du registrerer bare dine betalingskort i appen. Så er det slut med at have tegnebog og betalingskort med i byen. Du kan nemlig betale med din mobil i de butikker, caféer eller andre steder, der tager imod betaling med kontaktløse kort.

Mere på vej

Vi udvikler appen løbende, og du kan derfor i første omgang registrere Mastercard og Mastercard Debit i din wallet på telefoner, der bruger Android-platformen.

Snart bliver wallet’en også tilgængelig til iPhone. Derudover kan du i løbet af de næste måneder også betale med Dankort og Visa/Dankort på mobilen via din Sydbank Wallet.

Kom hurtigt i gang – så nemt er det:

  1. Download appen
  2. Opret dig via NemID
  3. Registrer dit betalingskort

Så er du klar til at betale kontaktløst med mobilen.

 

FAQ

Hvad kræver det at få Sydbank Wallet?

Du skal bruge følgende:

NemID

En smartphone med NFC-antenne

Android-styresystemet Lollipop 5.0 eller nyere

Appen Sydbank Wallet, som du kan downloade her 

Et dansk betalingskort udstedt til dig, se listen over mulige kort i appen

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan lægge betalingskort i Sydbank Wallet fra alle de pengeinstitutter, der står på listen over pengeinstitutter i menuen. Du kan kun tilføje de kort, som bliver vist på listen. Dit pengeinstitut kan begrænse, hvilke betalingskort du kan lægge i Sydbank Wallet.

Første gang du tager Sydbank Wallet i brug, bliver du bedt om at:

Læse og acceptere reglerne

Vælge dit pengeinstitut fra listen i menuen. Hvis du er kunde i flere pengeinstitutter, kan du kun vælge ét pengeinstitut ad gangen

Identificere dig med NemID

Vælge det eller de betalingskort, du ønsker at have i Sydbank Wallet som digitale betalingskort

Vælge en kode til dine digitale betalingskort. Du kan altid ændre koden under indstillingerne. Koden må ikke være den samme som din kode til din mobiltelefon eller udelukkende ens eller fortløbende tal, eksempelvis 1111 eller 1234.

Jeg vil gerne læse Sydbanks kortregler – hvor er de?

Sydbanks opdaterede kortregler ligger her. Når du henter Sydbank Wallet, bliver du samtidig bedt om at læse og acceptere reglerne for brugen af din wallet.

Hvordan betaler jeg med mobilen?

Betalingen foregår stort set som med de fysiske kontaktløse kort. Du holder mobilen hen til terminalen og godkender betalingen uden fysisk kontakt. Der kræves ikke kode under ved betaling under 200 kr. (gælder både på internationale kort og Dankort og Visa/Dankort). Ved køb over 200 kr. skal du indtaste en kode på mobilen.

Hvad med sikkerheden?

Sikkerheden er høj. Den nye løsning er ekstra sikker, fordi der ikke ligger kortoplysninger på telefonen, og der derfor ikke udveksles kortoplysninger mellem mobil og terminal. Der er altså ikke et kortnummer, der kan aflures. Skulle der alligevel ske et misbrug, vil du være ligeså godt dækket, som når du benytter betalingskort.

Kan Sydbank Wallet bruges på alle mobiltelefoner?

Appen findes i første omgang kun til telefoner med Android, men en version til iPhone er på vej og kommer indenfor kort tid. Du kan få en besked, når Sydbank Wallet kommer til iPhone. Se her.

Hvad er forskellen mellem betaling med MobilePay og Sydbank Wallet?

Du kan betale med mobilen via Sydbank Wallet, alle de steder der i forvejen tager imod kontaktløse kort. Du kan betale med MobilePay i butikker, der skilter med betaling med MobilePay.

Kan jeg også betale med mobilen i udlandet?

Sydbank Wallet til telefoner med Android fungerer på samme måde som kontaktløse kort og kan anvendes i forretninger, der tager imod kontaktløse betalinger – både herhjemme og i udlandet.

Kan jeg bruge Sydbank Wallet til at handle på nettet?

I første omgang kan du kun bruge den nye wallet i fysiske butikker. Men hvis kunderne efterspørger det, vil det være oplagt at se nærmere på en løsning til nethandel.

Hvorfor skal jeg tage mobilen frem i butikken i stedet for mit kort?

Mange tjekker beskeder på mobilen, mens de venter i køen, så de har allerede mobilen i hånden. Det gør betalingen nemmere for dig.