Her kan du regne på, hvor meget du kan købe bolig for. Tast dine oplysninger ind i låneberegneren og find ud af, om du har råd til den bolig, du kigger efter, eller om du skal justere lidt på forventningerne.

Vores låneberegner giver dig et estimat baseret på dine indtægter, opsparing og eventuel gæld. Men vi ved også, at dine behov og ønsker for din kommende bolig ikke kun kan betragtes ud fra indtægter, udgifter osv. Derfor står vores dygtige rådgivere klar til at skræddersy en løsning, der passer præcis til dig og din økonomi.

Hvad kan jeg købe bolig for?

Vejen til ny bolig kan virke uoverskuelig, fordi der er mange ting at tage stilling til og have med i overvejelserne. Hvordan ved man, om man har råd til den bolig, man har udset sig? Hvordan finder man ud af, hvor meget man kan låne, og hvad kommer det egentlig til at koste?

Find ud af, hvad du kan købe bolig for

Sydbanks lånetyper

Som udgangspunkt har du mange lånemuligheder, når du gerne vil låne penge til en bolig. Dog har din økonomi, dine behov og din risikovillighed betydning for dine muligheder. Derudover afhænger lånetypen også af om du vil låne det hele i banken eller dele lånet op i fx et banklån og et realkreditlån.

Se alle lånetyper her

Podcast: Noget for pengene - Drømmen om egen bolig

I en serie af programmer vil Ann og Zepur tage dig med på rejsen mod dit første boligkøb. I dette afsnit forklarer Ann fordele og ulemper ved de tre mest typiske boligtyper, og Zepur afslører, hvorfor hun i sidste øjeblik besluttede sig for alligevel ikke at købe hus.

Hør afsnittet der hvor du lytter til podcast