Dit team af ungrådgivere er nu blevet endnu skarpere

Som 18/29-kunde kan du nu glæde dig over, at alle vores ungrådgivere er blevet endnu klogere på bl.a. SU-regler og boligstøtte, så de er klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis om din økonomi.

Det er nu godt og vel halvandet år siden, at Sydbank 18/29 – fordelsprogrammet til unge mellem 18 og 29 – blev opdateret. Det betyder, at vi er blevet klogere på, hvad du – og alle vores andre unge kunder – har brug for hjælp til i forhold til din daglige og fremtidige økonomi. Fremover vil du som 18/29-kunder derfor blive mødt af rådgivere, der er endnu bedre klædt på til at rådgive om det, du som ung har brug for at vide om din økonomi. Det kan være alt lige fra SU- og legatsøgning til gode råd, når du står som førstegangskøber og skal købe bil eller bolig.

Alle ungrådgivere på skolebænken igen

- Vores 27 ungrådgivere har blandt andet brugt to dage på at blive knivskarpe på, hvordan reglerne er for unge, der får SU eller boligstøtte, fortæller filialchef for Direkte Ung, Daniel Toft. Vi har nemlig fundet ud af, at noget af det, der fylder rigtig meget hos vores unge kunder, er økonomien under uddannelse og det at flytte hjemmefra.

- Det er vores fornemste opgave, at vi kan hjælpe dig som ung med at forstå, hvordan tingene hænger sammen rent økonomisk. Tjener du fx for meget ved siden af din SU eller din boligstøtte, skal du som udgangspunkt betale pengene tilbage, siger Daniel Toft og tilføjer:

- Nu er vi også godt klædt på til at hjælpe dig med, hvordan du undgår at skulle betale penge tilbage – du kan fx indbetale til din pension. Så får du glæde af pengene på et senere tidspunkt. Og så kan vi naturligvis også som hidtil rådgive dig, når du skal købe din første bolig eller bil, eller hvis du har brug for gode råd til opsparing og investering.

Fakta om uddannelsen for bankens ungrådgivere

Uddannelsen er tilrettelagt i tæt samarbejde med Finanssektorens Uddannelsescenter, der har skræddersyet uddannelsesmaterialerne til ungrådgiverne i Sydbank Direkte Ung.

Materialerne giver indgående kendskab til bl.a. SU-regler, legatansøgning og boligstøtte. På den måde kan vores ungrådgivere vejlede dig, som er 18/29-kunde om tidsfrister, SU-lån, udlandsophold, og fx hvor meget du må tjene, når du modtager SU eller anden offentlig støtte.

I fremtiden er uddannelsen obligatorisk for alle ungrådgivere, så du kan føle dig i ekstra trygge og kompetente hænder som 18/29-kunde i Sydbank.

Læs mere dine fordele med Sydbank 18/29

 


Næste artikel