Alm. Brand Bank er nu en del af Sydbank-koncernen

Alm. Brand Bank er nu en del af Sydbank-koncernen. Ultimo december bliver Alm. Brand Bank og Sydbank sammenlagt. Sammenlægningen er betinget af Finanstilsynets godkendelse. Handlen blev annonceret den 1. oktober i år.

Det betyder, at betingelserne for handlens gennemførelse er opfyldt.

- Det er meget glædeligt, at vi har godkendelserne af handlen. Vi er ved at få de sidste praktiske detaljer på plads med Alm. Brand, og vi ser frem til at tage godt imod kunder og medarbejdere i Sydbank, siger Sydbanks administrerende direktør Karen Frøsig.

Sydbank-koncernen har nu overtaget Alm. Brand Bank. Og ultimo december forventer vi, at Alm. Brand Bank og Sydbank bliver sammenlagt. Sammenlægningen er betinget af Finanstilsynets godkendelse. 

- Der er naturligvis en masse spørgsmål blandt kunder og medarbejdere, der presser sig på i sådan en situation her. Det har vi stor respekt for, og vi arbejder på højtryk for at få alting på plads hurtigst muligt, siger Karen Frøsig.

Så snart det praktiske er på plads, vil det blive meldt ud, hvordan Sydbank og Alm. Brand Bank flytter sammen i filialerne.

Sydbank overtager Alm. Brand Banks ca. 55.000 Nemkonto-kunder og ca. 350 medarbejdere i en af de største handler i banksektoren de seneste år.  

Handlens forløb

Sydbank køber Alm. Brand Bank af Alm. Brand den 1. oktober 2020.

Købet er betinget af Finanstilsynets og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse af, at handlen må finde sted. Godkendelserne foreligger den 30. oktober 2020.

Sydbank og Alm. Brand Bank har afsluttet handlen den 30. november 2020. Alm. Brand Bank er derfor nu en del af Sydbank-koncernen. Den forventede sammenlægning med Sydbank ultimo december er betinget af Finanstilsynets godkendelse. 

For yderligere information

Kommunikationschef Louise Lillelund Degn-Ovesen, tlf. +45 61 20 48 04

Information til dig, som er kunde i Alm. Brand Bank


Næste artikel