Sydbank puster liv i pokaldrømmen

Drømmen om at spille en pokalfinale rykker nu bogstaveligt talt et skridt tættere på, når Sydbank, som ny hovedsponsor for turneringen, udvælger en række lokalopgør, som de tager ud og forvandler til mini-pokalfinaler. Det indebærer en række sjove aktiviteter og remedier for både spillere og tilskuere og tæller blandt andet en ”Fanzone”, kåring af kampens pokalfighter og en pokal som vinderne kan løfte efter kampen, så spillere og tilskuere får et strejf af magien fra en pokalfinale at føle.

– Drømmen om at vinde pokalen lever helt fra de mindste serieklubber til de største superligaklubber. Derfor ser vi frem til at blive en del af turneringen og være med til at gøre de store øjeblikke endnu større – uanset om det er i serie 4 eller Superligaen, siger Nicolai F. Frederiksen, Områdedirektør for Salg og Marketing i Sydbank.

Indtil videre er det en overraskelse hvilke kampe, der bliver udvalgt, så kryds fingre for at det netop er jeres kamp, vi besøger.

De lokale helte sendes frem i rampelyset

Når 1. runde i turneringen starter d. 7. august bliver det desuden med et helt nyt og innovativt tiltag. Sydbank har gjort det muligt at alle kampe i både herrernes og damernes turnering, et par dage efter der er spillet, kan ses online i både fuld version eller i highlights på pokalturnering.dk (herrernes) og på sydbank.dk/kvindepokalen (damernes). Det sker gennem et samarbejde mellem Sydbank og den danske tech-virksomhed VEO, der har udviklet en ny kamerateknologi til at optage fodboldkampe uden brug af kameramand.

– Det er de færreste fodboldspillere, der nogensinde har set sig selv spille fodbold, og vi glæder os over som sponsor, at kunne være med til at få de lokale helte lidt frem i rampelyset, så det ikke altid kun er de store stjerners gode mål, tacklinger og smukke afleveringer, vi ser, siger Nicolai F. Frederiksen.

Flere af de lokale Sydbank filialer vil under turneringen endvidere invitere spillerne og deres venner og familie til en fælles fremvisning på storskærm af det lokale pokalbrag med diverse aktiviteter enten i Sydbank filialen eller i det lokale klubhus.


Næste artikel