Sydbank skruer op for ambitionerne i Nordjylland

I starten af december flytter Sydbanks Aalborg-afdeling fra den nuværende adresse i Vingårdsgade til nye og større lokaler i E-huset på Østre Havn.
De nye lokaler skal sikre, at der fortsat er plads til væksten i Sydbank Aalborg. Sydbank har gennem længere tid oplevet en stigende kundetilgang i Nordjylland, og interessen for banken er voksende.

- Vi har store ambitioner i Nordjylland. Når vi flytter i nye lokaler, handler det om at sende et klart signal om, hvor vigtig området er for os, siger bankdirektør Jan Svarre.

Udover plads til vækst er der mange andre fordele ved den nye beliggenhed, herunder gode tilkørselsforhold og parkering. Samtidig er forventningerne store til interaktionen med de andre virksomheder, som har deres daglige gang i E-huset.

En moderne bank i en moderne by

Når Sydbank i slutningen af året får ny adresse, bliver det i E-husets stueetage. Kontorbygningen er opført på det tidligere korn- og foderstofsområde. Et område som har gennemgået en forvandling til et attraktivt bolig- og erhvervsområde. Området er i hastig vækst og er derfor perfekt for Sydbank.
Sydbank kom til i Aalborg i 1989, og selv om Sydbank i dag er en stor, landsdækkende bank, er nærvær og sundt købmandskab stadigvæk de altoverskyggende værdier.

– Vi går ikke så tit i banken i dag. I stedet er bank noget, vi gør selv. Derfor bliver de nye lokaler på Østre Havn indrettet til at understøtte fremtidens måde at drive bank på, fortæller Claus Starbæk Johansen, direktør for Sydbank Aalborg.

Vækst er vigtigt for enhver virksomhed, også for en bank. Men det vigtigste for Sydbank er kunderne. Derfor ligger kundetilfredshed højest på prioriteringslisten. Det ligger i bankens identitet, og Sydbank har et mål om at være blandt de bedste af de store banker, når det gælder kundetilfredshed.

Et godt match til nordjyderne

Sydbank er en relationsbank. En relation baseret på tillid og professionel rådgivning, både for vores erhvervs- og privatkunder. En relation bygget på at være tilgængelig, når kunderne har brug for det og møde dem, hvor de er.

Direktør Claus Starbæk Johansen har selv rødder i Aalborg. Han er ikke tvivl om, at Sydbank er et godt match til Nordjyderne, selvom Sydbank er en landsdækkende bank.

– Vores brede produktprogram og korte beslutningsveje passer godt til nordjysk købmandsskab. Vi er en uhøjtidelig og fleksibel bank, som vægter den gode relation til kunderne højt, siger han.

Sydbank har i dag 25 medarbejdere i Aalborg. Filialen tæller både stærke afdelinger for privat, Private Banking og erhverv.


Næste artikel