Vælg mellem 1200 biler i Sydbank Leasings nye bilberegner

I Sydbank Leasings nye bilberegner kan erhvervskunder vælge mellem 1200 forskellige biler fra Alfa Romeo til Volvo.

Med beregneren får kunderne og deres medarbejdere mulighed for mere selvbetjening i Sydbank Leasing. Kunderne får et hurtigt svar og en cirkapris på givne biler uden ekstraudstyr. Desuden kan de sammenligne op til tre biler ad gangen, som er et godt udgangspunkt for at vælge ny bil eller nye biler.

- Vi oplever desuden stigende efterspørgsel på hybridbiler i energiklasse A+++. Dem kan man også finde i vores beregner, som kunderne kan bruge døgnet rundt, og som også virker på smartphones, hvor alle funktioner er tilgængelige, fortæller direktør i Sydbank Leasing, Michael Bruun.

Kunderne kan med beregnerens søgekriterier vælge blandt bilmærker, energiklasser, brændstoftyper, beskatningsgrundlag og om bilen skal være med manuelt eller automatgear. Når kunderne klikker ind på bilerne, supplerer bilberegneren med flere relevante oplysninger om bilen, herunder leasingafgift, beskatningsgrundlag og km/l.

- Vi håber, at den nye mulighed bliver et godt og brugbart værktøj for vores erhvervskunder, når de skifter firmabiler. Med bilberegneren får de et godt bud på deres fremtidige firmabiler, ud fra de præferencer, de har benyttet i søgningen. Vores engagerede leasingkonsulenter står som altid klar med rådgivning, siger Michael Bruun.

Prøv den nye bilberegner


Næste artikel