Leasing belaster ikke din virksomheds likviditet og kan derfor være et godt alternativ til køb

Bjarke Døssing er murermester i Vejle og en glad kunde i Sydbank Lokal Erhverv. Det er han, blandt andet fordi han har leaset to varebiler i Sydbank. Uden udbetaling og til en fordelagtig månedlig leasingafgift.

- Og så blev bilerne leveret få dage efter, at kontrakterne var underskrevet. Det var jeg meget imponeret over. Det betyder meget for en lille forretning som min, at der ikke er langt fra tanke til handling, kunderne venter jo ikke, siger murermesteren.

Bjarke er ikke den eneste kunde, der har fået øjnene op for leasing. Siden 2015 har Sydbank Leasing nemlig oplevet en støt stigning i antallet af nye erhvervskunder fra Sydbank.

Leasing har nemlig mange fordele og sikrer bl.a., at din virksomhed har god likviditet, uden at du binder dine penge i fx en bil. Har du brug for en ekstra varebil, så står vores leasing-eksperter i Sydbank på spring for at knække den udfordring. Og i Sydbank Lokal Erhverv sidder professionelle rådgivere med vigtig ekspertise for mindre virksomheder klar til at rådgive dig.

Fleksibelt og hurtigt – med mulighed for lokale leverandører

- Vi kan tilbyde kunderne flere fordele, forklarer Søren Walbech, som er salgsdirektør i Sydbank Leasing. -Vi er meget fleksible, og vi er hurtige, fordi vi drager fordel af, at kunderne er kunder i banken i forvejen, så der fx ikke er stor ventetid i kreditbehandlingen. Og så køber vi leasingprodukter lokalt, hvis kunderne ønsker, at vi gør brug af deres lokale forbindelser, og det er mange glade for, siger Søren Walbech.

Sydbank Leasing har et stort sortiment og kan tilbyde kontrakter indenfor de fleste produkter, som virksomhederne har brug for: Køretøjer, maskiner, produktionsudstyr og andre aktiver. 

- Vi har stor ekspertise på bilområdet, hvor vi kan tilbyde bred rådgivning indenfor alle bilmærker og har derfor let ved at opfylde specialønsker. Kunderne er tilknyttet deres egen leasingkonsulent, det sikrer høj kvalitet i rådgivningen, uddyber Søren Walbech.

Leasing belaster ikke likviditeten

Leasing er også på programmet blandt bankens erhvervsrådgivere. Det gælder nemlig om, at bankens rådgivere er godt klædt på til at vejlede kunderne om mulighederne med leasing. For mindre erhvervsdrivende er leasing nemlig et godt alternativ til køb, fordi leasing ikke belaster likviditeten, så kunden undgår at stifte gæld.

Det er lige præcis, hvad der tiltaler murermester Bjarke Døssing. Han er så tilfreds med sine hidtidige leasingaftaler, at han nu overvejer at lease en mindre gravemaskine gennem Sydbank.


Næste artikel