Mød Daniel – chef for Sydbank Direkte Ung

Sydbank Direkte Ung er bankens afdeling for dig, der er mellem 18 og 29 år. Afdelingen består af flere end 30 dedikerede ungrådgivere, som udover den klassiske bankviden er særligt uddannede til at rådgive unge kunder om deres økonomi.

Daniel Toft, som er uddannet finansøkonom og har en HD i organisation og ledelse, er chef for Sydbank Direkte Ung. Daniels fornemste opgave som leder er at sikre, alle medarbejderne i afdelingen har fuld fokus på at sætte sig ind i, hvad du som 18/29-kunde har brug for, når du kontakter banken. Og her trækker Daniel på den viden, han opnåede, da han skrev speciale på HD-studiet om, hvad unge bankkunder ønsker af deres bank.

Vores unge kunder ønsker tilgængelighed og rådgivning i øjenhøjde

Bl.a. for at kunne imødekomme de behov, som du og andre unge bankkunder har, er Sydbank Direkte Ung bygget op omkring ungrådgivere, der – måske fordi de selv er relativt unge – har nemt ved at sætte sig ind i både din økonomiske situation og i dine drømme og dine fremtidsplaner.

”For vores unge kunder er det bl.a. vigtigt, at de kan få hjælp, lige når de har brug for det. Og så ønsker de at tale med en person, der kan sætte sig ind i deres situation”, siger Daniel Toft. ”Derfor har vi sikret, at du som 18/29-kunde har forskellige muligheder for at kontakte en af vores ungrådgivere i hele åbningstiden. Og har du brug for at følge op på en samtale, finder vi naturligvis den samme rådgiver til dig.”

Dine rådgivere er særligt uddannet inden for den unge økonomi

I Sydbank Direkte Ung skal der mere end et sent fødselsår til for at arbejde som ungrådgiver. Derfor gennemgår alle en særlig uddannelse indenfor de områder, der fylder særligt meget hos vores unge kunder.

”Det er fx vigtigt, at vi altid kan tale med om regler, der omhandler SU, eller hvad der sker med din økonomi, når du flytter hjemmefra og måske skal søge boligstøtte. Hvis du fx skal på studieophold i udlandet, kan vi både rådgive dig om økonomien og om dine muligheder for legatsøgning”, forklarer Daniel og uddyber: ”Derfor sørger vi naturligvis for, at vores medarbejdere er helt opdateret på nye regler, så de altid er klædt bedst muligt på til at hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker og rådgive dig om dine muligheder. Det er nemlig det bedste fundament mellem os og dig som kunde”.

Dine muligheder for rådgivning i Sydbank Direkte Ung

Som 18/29-kunder har du følgende muligheder for at komme i kontakt med en ungrådgiver:

  • Du kan kontakte os på 70 10 18 29 ugens dage kl. 8-20.
    Du kan chatte med os på hverdage kl. 8.30-16.
    Du kan booke et onlinemøde med en ungrådgiver alle ugens dage kl. 8-20

Dine fordele med Sydbank 18/29

Sydbank 18/29 er bankens fordelsprogram til dig, der er mellem 18 og 29 år. Med Sydbank 18/29 får du mange fordele, der gør det sjovere, nemmere og lidt sjovere at holde styr på pengene og få råd til flere oplevelser.

Læs mere om dine muligheder med Sydbank 18/29


Næste artikel