Bolighed.dk – Nyt værktøj til Danmarks boligkøbere

Som en af de stolte ejere af Bolighed er vi glade for at kunne præsentere et nyt bolighed.dk, hvor du og andre interesserede boligkøbere kan finde hjælp, råd og tips til det, der for de fleste mennesker er deres livs største investering – nemlig boligkøbet.

Bolighed har netop lanceret en ny hjemmeside, hvor du som boligkøber kan finde al information om drømmeboligen ét sted – bolighed.dk. Indtil nu har Bolighed haft et generelt fokus på boligejere, men med relanceringen af bolighed.dk ændres dette til kun at være en hjemmeside for boligkøbere.

Fremover vil Bolighed hjælpe dig igennem hele din boligrejse – fra du starter med at søge efter en ny bolig, til du står med nøglerne i hånden som en glad og ny boligejer.
Bolighed.dk samarbejder bl.a. med køberrådgivere, boligadvokater og byggesagkyndige, som vil kunne hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og forhandle den rigtige pris. Du vil også kunne finde frem til den finansieringsmodel, som passer bedst til netop dit liv og din økonomi.

Ved hjælp af de mange værktøjer på Bolighed.dk kan du lynhurtigt blive en erfaren boligejer uden at have ejet en bolig. Interaktive kort viser risikoen for skybrud i området, radonstråling på grunden, eventuelle støjgener og en masse andre ting – alt samlet et sted.

Det helt nye Bolighed består af fire dele:

  1. En søgemaskine hvor du kan søge efter alle boliger til salg i Danmark.
  2. Hver bolig har fået et ”dybt” BoligCV med alt det, du har brug for at vide, inden der skrives under på en købsaftale: Er prisen rigtig? Er der risiko for oversvømmelse eller radon? Hvad med indbrud og støj? Og hvordan kunne en kommende nabo se ud? Dette og meget mere kan du nu få svar på ved bare få klik.
  3. Et indholds-univers med utallige guides og artikler indenfor boligkøb.
  4. Relevante kommercielle tilbud, herunder ikke mindst rådgivning om finansiering fra Sydbank og de andre ejerbanker, forsikring, byggesagkyndig, boligadvokat og køberrådgivning med prisforhandling.

Bolighed ejes af Sydbank, Nykredit, Spar Nord og AL Bank.

Gå til bolighed.dk her 


Næste artikel