Ulla og Aksel har bygget deres drømmehus med hjælp fra Sydbank

Den 1. september 2019 flyttede Ulla og Aksel Antonsen ind i deres 180 kvadratmeter store drømmehus i Hedensted – en nybyggerdrøm, som Sydbank har været med til at gøre til virkelighed.

At bygge nyt er et kæmpe projekt forbundet med store valg, store regninger og store følelser. Der er meget, der skal gå op i en højere enhed, før du kan stå tilbage med nøglerne til et nyt og lækkert hus, som lever op til dine forventninger og drømme. Med hjælp fra Sydbank er det lykkedes Ulla og Aksel Antonsen at få alle ender til at nå sammen, og i dag nyder de tilværelsen i deres nybyggede drømmehus i Hedensted.

- Når der nu er 365 dage om året, og vi godt kan lide at være hjemme, så er det fedt at have et hus, vi nyder at være i hver dag. Vi kan bruge tiden i vores have, som vi gerne vil, og vi kan være sammen med vores venner. Det er stor livsglæde for os, fortæller Ulla. 

Et godt samarbejde

På en kold dag i marts 2018 var Ulla og Aksel ude og se det, der i dag er deres egen grund. De var knap nok nået hjem, før deres nye rådgiver ringede og præsenterede sig selv – ret god timing, nu hvor Ulla og Aksel stod og manglede hjælp til finansieringen af deres byggegrund. Det blev starten på deres nye byggeeventyr og ikke mindst et godt samarbejde.

Igennem hele byggeprocessen har Ulla og Aksel fået hjælp og rådgivning af Sydbanks boligrådgivere, der er specialister i finansiering af nybyg, Men det er naturligvis deres personlige rådgiver, Ulla, der har været deres anker hele vejen igennem.
- Vores rådgiver har været rigtig god til at hjælpe med at sige; Er I klar over, at hvis I gør sådan og sådan, kan I spare nogle penge. Det synes vi er fedt, og det er også medvirkende til, at jeg tror på, at hun vil os det bedste, siger Ulla.

- Det er jo nogle kæmpe beløb at rulle med i forhold til, hvad vi normalt sidder med i vores privatøkonomi. Og der kommer altid ekstraregninger. Man bliver nødt til at stole på hinanden og have en form for fleksibilitet, og jeg synes, vi har været rigtig gode til at finde hinanden, tilføjer Aksel.

”Jeg har sovet godt om natten”

Der er meget på spil, når man sætter gang i et nybyggeri. Derfor har finansiel tryghed spillet en stor rolle for Ulla og Aksel under hele byggeprocessen.

- Jeg skal kunne stole på min bankrådgiver, ellers ville jeg slet ikke have klaret mig igennem byggeprocessen. Vores rådgiver har troet på os, og vi har troet på hende. Det har betydet, at jeg har sovet godt om natten, forklarer Ulla.

 

Overvejer du at bygge nyt, ligesom Ulla og Aksel?

Når du skal bygge, går drømme og planer hånd i hånd med finansieringen. Derfor anbefaler vi, at du begynder din byggeplanlægning med at booke et møde i banken.

Book et boligmøde

10 tips til dig, der overvejer at bygge dit eget hus

Læs mere om Sydbank Grundkøb


Næste artikel