Sydbanks Trade Finance-afdeling er Danmarks bedste

Der kan nu tilføjes endnu en titel til de efterhånden mange flotte kåringer, der i disse tider regner ned over Sydbanks afdelinger.

Senest er det Trade Finance, der ifølge det anerkendte magasin Global Finance er Danmarks bedste Trade Finance-udbyder i 2019. Ved en stor konference i London kårede de tidligere på året Sydbank som Country Winners.

- Det er en kæmpe anerkendelse af vores afdeling, ja af hele Sydbank, siger en stolt afdelingsdirektør, Michael Dyhre Nielsen. Vi er kommet i selskab med nogle meget større banker og afdelinger, som fx BNP Paribas, Deutsche Bank og Citi. Samtidig slår vi Danske Bank og Nordea, til trods for at de klart er de største på markedet i Danmark, forklarer Michael Dyhre Nielsen.

Prisen er givet på baggrund af input fra industrianalytikere, virksomhedsledere og teknologieksperter, som kårer ud fra emner som:

  • Forretningsomfang
  • Høj kundeservice
  • Innovativ teknologi
  • Konkurrencedygtig prissætning
  • Global tilstedeværelse

Kunden kommer først

- Modsat nogle kåringer og undersøgelser andre banker pryder sig med, så kommer denne fra en uafhængig instans – det er ikke et bestillingsarbejde, hvor man selv kan vælge, hvilke aspekter der skal fokuseres på, fortæller Michael Dyhre Nielsen.

- I Trade Finance sætter vi en stor ære i at sætte kunden først, være tilgængelige i dagligdagen og etablerer stærke relationer til vores kunder. Derfor er vi ekstra glade for denne pris, da vi bliver bedømt på nogle af de kvaliteter, der er vigtigst for os, understreger Michael Dyhre Nielsen. Med prisen følger et certifikat og en masse stolthed til medarbejderne. 

Fakta om Trade Finance:

Trade Finance servicerer Sydbanks største erhvervskunder, der handler med udlandet. Vi stiller værktøjer til rådighed til gavn for kundens risiko- og likviditetsstyring

Flere end 400 erhvervskunder har p.t. aftaget et eller flere produkter fra Trade Finance-afdelingen indenfor Remburser, Udenlandske Garantier og EKF

 

Læs mere om dine muligheder med Trade Finance


Næste artikel