Aalund: Sydbank topper på faglig rådgivning

Virksomheder får relevant og kompetent rådgivning af Sydbanks erhvervsrådgivere, viser førstepladsen i kategorien ”Vores rådgiver er fagligt kompetent” i årets Aalund-rapport over erhvervskundetilfredshed.

- Vi har fagligt dygtige rådgivere i banken, som forstår kundernes behov. Det er helt i tråd med det, vi gerne vil give, og dermed har vi de bedste forudsætninger for at skabe god og værdiskabende rådgivning, siger områdedirektør i Sydbank Erhverv, Claus Peter Michelsen.

Rådgivningens kvalitet understreges af, at Sydbank også scorer i top på ”Vores rådgiver forstår virksomhedens situation”.

Full scale-erhvervsbank – også i Tyskland

Sydbank er Danmarks tredjestørste erhvervsbank og tiltrækker interesse fra potentielt nye virksomhedskunder. Aalund-rapporten viser, at Sydbank er blandt de foretrukne banker, som virksomheder ønsker at skifte til.

- Det glæder os, at virksomhederne er opmærksomme på, at vi er en fuldskala erhvervsbank med en bred vifte af finansielle løsninger. Vi udvikler hele tiden vores produkter og rådgivning, så vi kan give både nuværende og kommende kunder præcis det, som de har behov for og gavn af. Som en bonus har Sydbank jo bl.a. fuld tysk banklicens, så vi også kan servicere erhvervskunder i det tyske banksystem, fortæller Claus Peter Michelsen.

Læs mere om Sydbank Erhverv


Næste artikel