”Det var en overraskelse!”

Sydbanks analytikere er blandt de mest citerede finanseksperter i danske medier. Og så rejser de utrætteligt land og rige rundt til kundemøder og arrangementer. Den ihærdige indsats blev i dag belønnet med direktionens surprise-hyldest.

- I gør en kæmpe indsats for Sydbank. Og det er vi super taknemmelige for”, sagde Karen Frøsig blandt andet til de noget overrumplede analytikere.

Der blev serveret bobler af den uskyldige slags til fejringen, som fandt sted i direktionens mødelokale. Eller i ”vores dagligstue”, som Karen Frøsig kaldte det i sin lille tale til analytikerne:

- Vi får det nok ikke lige sagt hver dag. Og vi får det nok heller ikke lige gjort igen i morgen – men vi er rigtig stolte over jer, og taknemmelige for alt det arbejde, I lægger i Sydbank. I op-gørelsen for 2018 kan vi se, at I har holdt møder med og præsentationer for mere end 6000 kunder fordelt på 135 møder -og annonceværdien på jeres optræden i medierne er steget markant. Det er flot!”

Succes bygger på tilgængelighed og ekspertviden

Analytikerne var forinden blevet indkaldt til et afdelingsmøde, men blev så dirigeret videre.

- Hold da op, det var en overraskelse, lød det næsten enstemmigt fra de otte eksperter, som var glade for opbakningen og anerkendelsen:

- Det er da rigtigt dejligt, sagde aktieanalysechef Jacob Pedersen, som ikke er i tvivl om, hvad succesen skyldes.

- Vi er gode til at forklare komplekse ting på en letforståelig måde, og så er vi tilgængelige næsten altid, både for kunder, medier og kollegaer. Og det, tror jeg, gør en enorm forskel, sagde han.

- Ja, jeg sover jo med mobilen tapet fast til hovedet, grinede aktieanalytiker Søren Løntoft Hansen, som næsten kunne fremvise trykmærker som dokumentation.

Og for områdedirektøren er der ingen tvivl om, at hans medarbejdere har fat i den lange ende:

- Jeg har stor respekt for det arbejde analytikerne leverer. Det, man kan se – også hos konkurrenterne, er, at det ikke er svært at være på toppen og få opmærksomhed i medierne i kortere tid ad gangen. Men at holde kadencen i op mod ti år – og det er det, vi har gjort, det er exceptionelt. Det vidner om medarbejderens engagement og viden – og om at vores koncept med at være tilgængelige og proaktive, det virker. Det er så vigtigt, lyder det fra den stolte Områdedirektør for Kapitalforvaltning, Michael Andersen.

Analytikernes indsat er en af hovedårsagerne til, at Sydbank ligger nummer to på Aalunds årlige PR-barometer, kun overgået af Københavns lufthavne.

Du kan blive klogere på analytikerne på sydbank.dk. 

Smilene var store, da direktionen overraskede analytikerne med en "surprise-fejring"

Smilene var store, da direktionen overaskede Sydbanks analytikere. 

Hele holdet af analytikere bliver fejret af direktionen.

Hele holdet af analytikere var samlet til direktionens surprise-hyldest.


Næste artikel