Sydbank forlænger med SønderjyskE Ishockey

Sydbank forlænger sit hovedsponsorat hos SønderjyskE ishockey. I samme omgang forlænges samarbejdet om herre- og damehåndbold også, så Sydbank nu er repræsenteret i både herre- og damehåndbold, ishockey og fodbold frem til sommeren 2019.

Siden 2004 har Sydbank støttet SønderjyskE, og banken har blandt andet været hovedsponsor for både superligaholdet i fodbold og damernes ligahold i håndbold.

Sydbanks engagement i SønderjyskE ishockey, er det absolut største. I de fem sæsoner, banken har været hovedsponsor for SønderjyskE ishockey har de vundet hele tre danske mesterskaber og en pokaltitel, og har haft to sæsoner med Champions Hockey League.

Stor begejstring for samarbejdet

Dennis Vibjerg, Sydbanks områdedirektør i Kolding, er meget begejstret for, at det mangeårige samarbejde fortsætter:

- Sydbank er en stor, men lokalforankret bank, med stærke rødder i det sønderjyske. Det lokale engagement, vi har hos SønderjyskE Ishockey, betyder derfor meget for os, men vi ser også gode perspektiver i, at SønderjyskE i høj grad, ligesom os, er begyndt at markere sig udenfor det sønderjyske.

Sydbanks nytiltrådte områdedirektør i Sønderjylland, Laurids Kudsk, glæder sig ligeledes over, at Sydbank fremover kan være med til at sikre et vigtigt kulturelt samlingspunkt for landsdelen:

- SønderjyskE ishockey er et samlingspunkt for rigtig mange mennesker i landsdelen, og vi er derfor meget glade for at kunne være med som en vigtig del af klubben. Vi glæder os til fortsat at fejre nye store triumfer sammen med landsdelens ishockey-flagskib.