Betalingsloven 2018

Betalingsloven gælder fra 1. januar 2018. Den kommer som en følge af EU-direktivet PSD2, der forbedrer vilkårene på betalingsområdet til gavn for kunderne i hele EU. Formålet er at øge konkurrencen på betalingsmarkedet og bane vejen for nye, digitale betalingsløsninger.

Det er selvfølgelig formål, som vi bakker op om, og vi har med glæde opdateret vores vilkår og forretningsbetingelser, så de er i overensstemmelse med den nye lovgivning.

Længere nede på siden finder du de vilkår og forretningsbetingelser, der gælder fra 1. januar 2018 på henholdsvis privat- og erhvervskunde-området.

Generelle betingelser for overførsler til og fra udlandet” publiceres her på sitet senest 1. januar.

Hvad betyder ændringerne for dig som kunde? Her er de vigtigste ændringer:

  • Du bliver ikke opkrævet gebyr af forretningen, når du betaler med betalingskort i butikker eller på nettet. Det gælder i hele EU.
  • Din selvrisiko ved andres misbrug af din personlige Netbank, Mobilbank og dit personlige kort falder fra 1.100 kr. til 375 kr. For Erhverv gælder andre regler – se betingelserne for de enkelte produkter
  • På de fleste kontooverførsler til og fra udlandet vil det gå hurtigere, så modtageren hurtigere har de overførte penge til rådighed
  • Du får mulighed for at tillade digitale servicetjenester at samle dine kontooplysninger fra flere forskellige banker på én samlet platform – efterhånden som disse tjenester opstår, og du får lyst til at prøve dem af.

Se de tidligere forretningsbetingelser

Vilkår og forretningsbetingelser

Privat

Almindelige forretningsbetingelser:

Dansk

Engelsk

Tysk

Regler for Sydbanks eBanking 

Dansk 

Engelsk 

Tysk

Erhverv

Almindelige forretningsbetingelser:

Dansk

Engelsk

Tysk

Regler for Online Banking

Dansk 

Engelsk 

Tysk