Sådan kan du gøre dine økonomiske valg mere bæredygtige

Her på siden kan du få et overblik over de muligheder, du har som kunde for at træffe mere bæredygtige valg, når det kommer til din økonomi. Har du spørgsmål, vil du høre mere - eller ønsker du at gribe en af mulighederne, så tøv ikke med at kontakte os.

Invester med fokus på bæredygtig omstilling

I Sydbank ønsker vi at investere ansvarligt og bæredygtigt. Derfor tilbyder vi en række investeringsmuligheder med fokus på bæredygtig omstilling - bl.a. i samarbejde med Sydinvest og Bankinvest. Læs Sydbanks politik for ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab, samt information for integration af bæredygtighedsrisiko i investeringsrådgivningen – på vores Corporate Governance side. Kontakt gerne din rådgiver, hvis du ønsker at høre mere om dine investeringsmuligheder eller har brug for rådgivning.

Læs mere om dine investeringsmuligheder >

Energioptimer din bolig og gør dig selv, din bolig og klimaet en tjeneste

I Danmark er knap hver tredje bolig i energimæssig dårlig stand, og der kan være mange fordele ved at energioptimere din bolig. Det kan fx være med til at give en lavere varmeregning, et mindre CO2-udtryk, et bedre indeklima og en højere salgsværdi. I Sydbank vil vi gerne hjælpe dig med at energioptimere din bolig. Derfor kan du bl.a. få:
En energiberegning. Få et hurtigt indblik i, om det kan betale sig at energitoptimere din bolig.
Et energitjek. Igennem vores samarbejde med Totalkredit, kan du få en gennemgang af din bolig og forslag til energiforbedringer.
Et energilån. For 0 kr. i oprettelse kan du finansiere din energirenovering med Sydbank Energilån.

Læs mere om dine muligheder

Gør en forskel for klimaet med din pension

Din pension er en vigtig brik, hvis du vil gøre noget ekstra for klimaet. Med en pensionsopsparing via Letpension i Sydbank, kan du nemt flytte en større eller mindre del af en livsvarig pensionsordning – også kaldet "Letsikring af indtægt ved pension" – til ekstra klimavenlige investeringer uden at gå på kompromis med ønsket om bedst muligt afkast. Dermed kan din pensionsopsparing blive en vigtig brik i indsatsen for at reducere mængden af CO2.

Læs mere om dine muligheder

Grøn finansiering til erhvervskunder

Hos Sydbank tilbyder vi - i samarbejde med Totalkredit og DLR - finansieringsmuligheder via grønne realkreditobligationer med fokus på bl.a. energirenoveringer og vedvarende energikilder. Vælger du som virksomhed en eller flere af disse finansieringsmuligheder, kan du være med til at støtte den grønne omstilling. Kontakt gerne din rådgiver, hvis du ønsker at høre mere eller har brug for rådgivning.

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed

Samfundsansvar

Som en af Danmarks største banker har vi et særligt ansvar for at passe på vores samfund. Du kan her læse mere om, hvordan bæredygtighed er integreret i Sydbanks forretning, og hvilke tiltag vi arbejder på for at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere