Vi lægger vægt på en åben dialog med journalister og svarer hurtigst muligt på dine spørgsmål

Har du brug for generel information eller hjælp til at skabe kontakt til rette vedkommende, kan du kontakte presseansvarlig Louise Degn Hansen:
Telefon: 74 37 26 48
Mobil: 61 20 48 04
Mail: louise.degn-hansen@sydbank.dk

Vores analytikere og økonomer

Du er også meget velkommen til at tage direkte kontakt til Sydbanks eksperter og de enkelte områdekontorer og filialer.

Aktieanalysechef - Jacob Pedersen

Jacob Pedersen 
Aktieanalysechef
Jacob Pedersen
Telefon: 74 37 44 52
Mail: jacob.pedersen@sydbank.dk

Jacob Pedersen analyserer og udarbejder som Sydbanks aktieanalysechef bankens aktiestrategi. Han har ansvaret for bankens aktieanalyseafdeling, som tæller i alt fire analytikere. Han udstikker Sydbanks holdning til investering i de globale aktiemarkeder og forskellige geografiske regioner. Jacob kommenterer med sit indgående kendskab og store erfaring på alle aktiemarkedsrelevante tendenser fra indtjeningsforventninger til værdiansættelse over politiske risici, investorhumør, geografisk aktieporteføljefordeling mm.

Jacob dækker og analyserer ligeledes virksomhederne Vestas og SAS. Derfor bidrager han gerne med kommentarer, analyser og indsigt i disse virksomheder - og udviklingstendenser inden for luftfart og vindmølleindustrien

Jacob Pedersen har været ansat i Sydbank siden 2002, er bankuddannet og har en HD i finansiering, ligesom han er CFA Charterholder.

Cheføkonom - Jacob Graven

Jacob Graven 
Cheføkonom
Jacob Graven
Telefon: 74 37 44 51
Mail: jacob.graven@sydbank.dk

Du kan kontakte Jacob Graven, hvis du ønsker en analyse eller kommentar på tendenser og udviklingen i den globale økonomi. Jacob kommenterer med sit indgående kendskab og store erfaring på eksempelvis udviklingen på de finansielle markeder samt den økonomisk politik i et internationalt perspektiv.

Jacob Graven er Sydbanks cheføkonom og kommenterer på globale økonomiske tendenser - eksempelvis rente- og valutakursudvikling fra en makroøkonomisk synsvinkel. Jacob har været ansat i Sydbank siden 2001 og er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet. Jacob kommenterer med sit indgående kendskab og store erfaring på eksempelvis udviklingen på de finansielle markeder samt den økonomisk politik i et internationalt perspektiv.

Senioranalytiker - Søren Løntoft Hansen

Søren Løntoft Hansen 
Senioranalytiker
Søren Løntoft Hansen
Telefon: 74 37 44 64
Mail: s.loentoft@sydbank.dk

Søren Løntoft Hansen har ansvar for analysedækning af virksomhederne: Novo Nordisk, Coloplast, Lundbeck, Genmab, ALK-Abelló, Pandora, ISS og Bavarian Nordic. Søren kommenterer på udviklingen i disse selskaber og giver gerne yderligere perspektiver på væsentlige tendenser på deres forretningsområder - heriblandt strategiske overvejelser og udviklingen hos konkurrenter, kunder og leverandører.

Søren Løntoft Hansen har været ansat i Sydbank siden 2008 og har et indgående kendskab til medicinal-, lifescience- og medicobranchen, byggeri- og detailsektoren. Han er uddannet på SDU i Odense.

Senioranalytiker - Morten Imsgard

Morten Imsgaard 
Senioranalytiker
Morten Imsgard
Telefon: 74 37 44 49
Mail: morten.imsgard@sydbank.dk

Morten Imsgard har ansvar for analysedækning af virksomhederne: A. P. Møller - Mærsk, Ørsted, Carlsberg, Novozymes, Chr. Hansen, William Demant, GN Store Nord og Bang & Olufsen. Morten kommenterer på udviklingen i disse selskaber og giver gerne yderligere perspektiv på væsentlige tendenser på deres forretningsområder - heriblandt strategiske overvejelser og udviklingen hos konkurrenter, kunder og leverandører.

Morten Imsgard har været ansat i Sydbank siden 2008 og har et indgående kendskab til bioscienceindustrien, bryggerisektoren, høreapparatsektoren og telesektoren. Han er uddannet cand.merc. i finansiering fra Aarhus Universitet - Handelshøjskolen i Aarhus.

Aktieanalytiker - Mikkel Emil Jensen

Mikkel Emil Jensen 
Aktieanalytiker
Mikkel Emil Jensen
Telefon: 74 37 44 56
Mail: miej@sydbank.dk

Mikkel Emil Jensen har ansvar for analysedækning af virksomhederne: Danske Bank, Nordea, Jyske Bank, Rockwool, Tryg, Topdanmark, FLSmidth og DSV. Mikkel kommenterer på udviklingen i disse selskaber og giver gerne yderligere perspektiver på væsentlige tendenser på deres forretningsområder - heriblandt strategiske overvejelser og udviklingen hos relevante interessenter

Mikkel Emil Jensen blev ansat i Sydbank i 2016 og har indgående kendskab til finans- og forsikringsbranchen, betalingsformidlingsbranchen, mineindustrien og transportindustrien. Han er uddannet cand.merc i Finance & International Business fra Aarhus Universitet - Handelshøjskolen i Aarhus.

Makroøkonom - Søren Vestergaard Kristensen

Søren V. Kristensen 
Makroøkonom, Kapitalforvaltning
Søren Vestergaard Kristensen
Telefon: 74 37 44 71
Mail: s.kristensen@sydbank.dk

Søren Vestergaard Kristensen er makroøkonom og kommenterer på udviklingen i dansk økonomi fra en makroøkonomisk synsvinkel. Søren Vestergaard Kristensen kommenterer på tendenserne i dansk økonomi, herunder eksempelvis udviklingen i renterne, på boligmarkedet, i privatforbruget og de offentlige finanser.

Du kan derfor kontakte Søren Vestergaard Kristensen, hvis du ønsker en analyse eller en kommentar på tendenser og udviklingen i dansk økonomi.

Søren Vestergaard Kristensen har været ansat i Sydbank siden februar 2016 og er uddannet cand. oecon. fra Aarhus Universitet.