Amar rådgiver kunderne over telefonen

Hvis man gør sit arbejde godt, er grænserne uendelige for, hvad man kan få lov til karrieremæssigt i Sydbank. Man kan altid udvikle sig. Det er rigtigt fedt, lyder det fra privatrådgiveren Amar Karabegovic.

Amar rådgiver til dagligt Sydbanks private kunder, men man behøver ikke gå i banken for at tale med ham.

Han er privatrådgiver i Sydbank Direkte Rådgivning, som er en online rådgivningsafdeling for Sydbanks kunder.

Alt foregår digitalt. Jeg rådgiver kunderne over telefon, mail og via netmøder, siger han.

I Sydbank Direkte har rådgiverne ikke egne kunder, men et fælles rådgivningsansvar. Måske taler kunden med mig i dag, men i morgen kan det være min kollega, der bærer opgaven videre, fortsætter han.

Sydbank Direkte er fordelt i tre byer, Vejle, Slagelse og i Aabenraa, som er bankens hovedsæde.

Det bedste fra begge verdener

Amars karriere i Sydbank begyndte i 2016, da han blev ansat som servicerådgiver i Sydbank Direkte Service.

Service er Sydbanks kundeservice. Her ringer kunderne typisk for at spørge ind til fx betalingskort eller overførsler, men de får også hjælp til den daglige økonomi, siger Amar.

I 2018 ville han prøve nye udfordringer som rådgiver i en filial, hvor han fik mere ansvar.

Som privatrådgiver i en filial har man sin egen portefølje af kunder. Det er tungere og mere udfordrende rådgivning, siger han og uddyber.

Man passer meget sit skrivebord, fordi man selv har ansvar for sine kunder.

Amar er glad for at have prøvet at være rådgiver i en filial, men han savnede arbejdsmiljøet i Sydbank Direkte. Derfor skiftede han job i 2019 og arbejder i dag som privatrådgiver i Sydbank Direkte Rådgivning.

Jeg har fået det bedste fra begge verdener. Jeg har meget ansvar, fordi jeg rådgiver kunder, der har større engagement i banken. Og samtidig får jeg arbejdsmiljøet, som jeg havde i Sydbank Direkte Service. Det passer mig perfekt.

Sydbank Direkte har åbent alle ugens dage fra kl. 8 til 20. Det betyder også, at man skal være fleksibel i forhold til arbejdstider.

Jeg arbejder på skæve tidspunkter, men det kan jeg faktisk godt lide.