Panna verdensmestre, besøgte Sydbank Football Camp Academy

Sydbank Fonden støtter fodboldcamp med 35.000 kr. Ca. 80 glade unge talentfulde spillere fik en masse gode fodboldoplevelser da de deltog i Sydbank Football Camp Advanced.

Sydbank Football Camp Advanced samler hvert år fodboldglade unge med et højt talentniveau. Sydbank Fonden støtter initiativet med 35.000 kroner, som skal bruges på at dygtiggøre både spillere og trænere fra fynske klubber.

Sydbank Football Camp Advanced tilbød i år en række talentfulde unge et intensivt fodboldtræningsforløb i dagene 4.-7. august i Odense på Dalum IF baner. Deltagerne blev trænet af professionelle trænere for at sikre et højt niveau og udbytte. På Campen fik spillerne også besøg af OB superligaspilleren Bashkim Kadri, som kunne lære de unge spillere lidt tips og tricks.

- Målet med Football Camp Advanced er at give drenge på Fyn en god, sjov og lærerig oplevelse gennem fælles træning på tværs af de enkelte klubber. Vi er utrolig glade for donationen fra Sydbank Fonden, som er med til at danne grundlag for en endnu bedre talentudvikling på Fyn, fortæller Jesper Madsen, der er en af de fire arrangører bag fodbold-camp'en.

I alt deltog ca. 80 U13 drenge fordelt på 70 markspillere og 10 målmænd, hvor alle kommer fra fynske klubber.

Arrangørerne bag Sydbank Football Camp Advanced er alle frivillige ildsjæle, der selv tidligere har trænet ungdomsspillere i lokale fodboldklubber på Fyn. De håber på, at camp'en kan være med til at styrke fynsk ungdomsfodbold både sportsligt og socialt.

Søg penge gennem Sydbank Fonden

Privatdirektør i Sydbank Odense Jacob Monin Rasmussen ser stor fornuft i at støtte initiativer som Football Camp Advanced. Han besøgte selv camp'en den 7. august for at møde både spillere og trænere. Jacob har selv spillet fodbold på højt plan og var mødt frem på kunstgræsbanen ved Tingløkkeskolen i fodboldtøj.

- Sydbank Fonden støtter initiativer og foreninger, som fremmer fællesskabet og giver næring til lokalmiljøerne. Det formår Sydbank Football Camp Advanced, der er et samlingspunkt for unge fodboldspiller på Fyn. Camp'en styrker talentudviklingen og skaber grobund for, at nye venskaber på tværs af fodboldglade unge kan opstå. Derfor ser vi stor fornuft i at støtte initiativet, siger Jacob Monin Rasmussen.

Sydbank Fonden er en almennyttig fond, som hvert år giver støtte til hundredvis af almennyttige, velgørende formål over hele landet med særligt fokus på kulturelt og folkeligt arbejde. Sydbank Fonden donerede 14.171.202 kroner i 2018 til 555 forskellige projekter.

Skal dit projekt også have gavn af Sydbank Fonden så læs mere om, hvordan du ansøger her


Næste artikel