Sydbank Sønderjyllands Fond støtter Tåsinge Håndboldklub

Klubben vil gerne bygge en strandhåndboldbane, og med Sydbank Sønderjylland Fondens donation på 25.000 kr. er drømmen kommet et skridt nærmere virkeligheden.

Tåsinge Håndboldklub er en forening med 170 medlemmer, der dækker alle aldre – lige fra de helt små på Trille Trolle-holdet til de erfarne Veteraner.

- Vi er en socialt anlagt breddeklub. Vi vil gerne tilbyde de unge mennesker et alternativ til at hænge på gadehjørnet eller foran en computer. Og det kræver, at vi kan tilbyde en åben idrætshal og gode sportsgrene året rundt, fortæller bestyrelsesformand Søren Risgaard Jeppesen.

Hvor håndbold før i tiden primært var en vintersport, som foregik indendørs, så er det med tiden også blevet populært at dyrke sommerversionen: strandhåndbold. Flere af holdene fra Tåsinge Håndboldklub har deltaget i turneringer rundt om i landet – nu drømmer de om at få deres egen bane, så de også kan invitere ind. Det har de nu fået økonomisk støtte til.

- Det er dejligt at have Sydbank med ombord – vi har et rigtig godt og udstrakt samarbejde med Sydbank, og det har vi stor glæde af. Det er vigtigt for os som lokal forening, at vi har nogle stærke og engagerede sponsorpartnere. Uden dem kunne det slet ikke lade sig gøre at drive en forening som vores, siger Søren Risgaard Jeppesen.


Næste artikel