Sydbank støtter lokalsport og sammenhold

Da Sydbank i går slog dørene op til aktionærmøde på Comwell Kolding, var der stor glæde at spore hos to lokale foreninger. Sydbanks Sønderjyllands Fond benyttede nemlig lejligheden til at overrække donationer til henholdsvis Kolding Golf Club og KFUM Soldaterhjem i Fredericia.

I Kolding Golf Club har de svært ved at få armene ned af begejstring, for Sydbank Fonden har doneret 40.000 kroner til klubben til indkøb af nye begyndersæt.

– Pengene skal bruges på at indkøbe nye begyndersæt til klubben. Vi har stor fokus på, at Kolding Golf Club skal være mere tilgængelig, og at golf skal være for alle. Derfor er det vigtigt for os at have noget ordentligt udstyr, som interesserede og nye spillere kan låne gratis eller leje billigt for en periode, fortæller Christian Philip, som er Golf Manager i Kol-ding Golf Club.

En sport, der forener generationerne

Områdedirektør i Sydbank Kolding, Dennis Vibjerg, overrakte en check på 40.000 kroner til Kolding Golf Club på aktionærmødet 28. marts.

– I Kolding Golf Club er fællesskabet og foreningslivet i højsædet. Klubben har medlemmer i alle aldre, fra fem til 100 år, og den dynamik og det sammenhold, det skaber i golfklub-ben, vil vi gerne støtte op om, siger Dennis Vibjerg.

Ro og rekreation

Det var ikke kun Kolding Golf Club, der fik overrakt en donation på aktionærmødet. Også KFUMs Soldaterhjem i Fredericia kunne gå derfra med en check fra Dennis Vibjerg og Sydbanks Sønderjyllands Fond.

– KFUM gør en stor forskel for de veteraner, de har boende på soldaterhjemmene, og vi vil rigtig gerne støtte den lokale afdeling med at gøre de fysiske rammer endnu bedre for ve-teranerne at restituere i, siger Dennis Vibjerg, der overrakte en check på 20.000 kroner.

– Pengene skal bruges til at etablere et tekøkken til vores veteraner på soldaterhjemmet. Det er altafgørende for de her mennesker, at de har et sted at trække sig tilbage til. Vete-ranerne bor her typisk i tre måneder, og det er vores erfaring, at det at lave lidt mad, i fæl-lesskab eller alene, hjælper dem i gang med en hverdag efter udsendelse, siger Bruno Kri-stoffersen, som er sammen med sin kone Helle står for den daglige ledelse af KFUMs Soldaterhjem i Fredericia.

 


Næste artikel