Sydbank støtter sammenhold og sikkerhed

Løbe-entusiasterne i Hedensted og Løsning kan godt begynde at glæde sig til endnu flere målrettede træningsforløb og mere sikkerhed på løbeturene.

Sydbank Fonden og Sydbank Hedensted har nemlig doneret 30.000 kroner til løbeklubben, HLLH.

De er vilde med at løbe i Hedensted og Løsning. Faktisk er medlemmerne af Hedensted Løsning Løbehold (HLLH) så ivrige efter at snøre løbeskoene, at de mødes tre gange om ugen 52 uger om året for at få nogle kilometer i benene.

Klubben startede med et opslag i den lokale avis i 1999. Men interessen for løb og det store sociale netværk, der er opstået i kølvandet på medlemmernes fælles interesse for løb, førte i 2013 til en egentlig foreningsdannelse. Og Sydbank har været med lige siden.

– Det ligger både Sydbank Fonden og Sydbank Hedensted meget på sinde at støtte op om initiativer og foreninger, som formår at engagere og samle lokalområdet. Og det gør HLLH i høj grad. Vi har lige fra klubbens begyndelse haft et tæt samarbejde, og det er fak-tisk tredje gang, vi støtter HLLH med en donation, fortæller Kristian Schou, filialchef i Syd-bank Hedensted, som 25. marts snører sine egne løbesko og løber en tur med klubben, inden han overrækker checken og er vært ved en gang morgenmad til de morgenfriske medlemmer.

Fokus på børn og unge

I HLLH er der løbere i alle aldre, og en del af pengene fra Sydbank Hedensted og Sydbank Fonden skal gå til at forbedre forholdene for de yngste.

– Vi har et stort ønske om at styrke vores ungdomsafdeling, og derfor er vi rigtig glade for at modtage donationen. Pengene skal blandt andet gå til øget ungdomsarbejde i form af uddannelse af ungdomstrænere. Men de skal også bruges på at etablere træningsforløb målrettet begyndere, så vi kan få endnu flere løbeglade medlemmer i vores klub, siger Ste-fan Kipp, næstformand i HLLH.

Sikkerhed frem for alt

Det er dog ikke alle pengene, der kommer til at gå til ungdoms- og begynderarbejde.

– Vi løber flere gange om ugen hele året rundt, og det er altafgørende for os, at sikkerhe-den er i top for vores medlemmer. Derfor er en del af donationen øremærket indkøb af gu-le refleksveste til vores medlemmer, pointerer Stefan Kipp.

 


Næste artikel