Erhvervswebinar

Erhvervswebinars som hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger om din virksomheds udvikling.

Cyberangreb - Det rammer jo kun naboen!

Håb er ikke et effektivt våben mod cyberkriminalitet. Få gode råd til, hvordan du kan øge sikkerheden og beskytte din virksomhed.

Præsentation

×

Tag din virksomhed til et nyt niveau - investér i en aktiv bestyrelse

Skaber professionelle bestyrelser værdi, eller er de en unødvendig omkostning? Hør hvad ejerlederen og headhunteren mener om bestyrelser i de små og mellemstore virksomheder.

Præsentation

×

Megatrends du skal være opmærksom på

Megatrends er langvarige udviklingstendenser, der forandrer samfundet. Mød Carsten Beck fra Instituttet for Fremtidsforskning og få et bud på, hvad fremtiden vil bringe.

Præsentation

Se webinaret her
×

Økonomisk overblik 2024

Få de seneste prognoser fra Sydbanks økonomer.

Mød Sydbanks cheføkonom Søren Kristensen og erhvervsøkonom Morten Laugesen, som opdaterer dig på den økonomiske udvikling i Danmark og på eksportmarkederne.

Se webinaret her
×

Den digitale eksplosion

Mød Tim Frank Andersen, anerkendt ekspert inden for digitalisering og fremtidens teknologi. Hør om de nye teknologier, der vil forandre verden. Og bliv klogere på, hvordan virksomhederne skal forholde sig til de nye trusler og muligheder.

Se webinaret her
×

Omstilling til fremtiden med grønne tiltag

Mød Rune Stephansen, CEO, Ege Carpets, der gennem en målrettet indsats og brug af ny teknologi har opnået en førende position inden for grøn omstilling.

Se webinaret her
×

Sydbanks erhvervskonference 2023

Omstilling til fremtiden med ny teknologi og grønne tiltag. Mød Karen Frøsig, adm. dir. Sydbank, Rune Stephansen, CEO Ege Carpets og it-ekspert Tim Frank Andersen.

Se webinaret her
×

Er du klar til at sælge din virksomhed?

Mød Jan Dal Lehrmann og Søren Østergaard Nielsen i Sydbanks webinar om ejerskifte. Uanset om virksomheden skal sælges eller ej, er det klogt at opbygge den med et fremtidigt salg i tanke.

Se webinaret her
×

Økonomisk vejrudsigt 2023
- og et opdateret beslutningsgrundlag

Bliv opdateret på den økonomiske udvikling i Danmark og på eksportmarkederne og få samtidig et bud på, hvordan virksomhederne bliver påvirket.

Se webinaret her
×

Er det nu klogt at bruge kunstig intelligens i din virksomhed?

Nye kraftfulde teknologier kan forandre din virksomheds forretningsmodel og konkurrenceevne. Det er teknologier som kunstig intelligens, IoT, blockchain og metavers. Mød futuristen Sofie Hvitved, som er ekspert i nye teknologier og seniorrådgiver hos Instituttet for Fremtidsforskning. 

Præsentation

Se webinaret her
×

Næste år - Tyskland

Få inspiration og tænk Tyskland ind i din strategi. Morten Dillings, ejerleder Dilling, deler ud af sine erfaringer med at sælge til tyske forbrugere. OG Poul Wehmeyer, erhvervsdirektør Sydbank, give gode råd om, hvordan du kan etablere dig i Tyskland.

Se webinaret her
×

Er du en god leder og kan du blive endnu bedre?

Martin Thorborg fortæller om hans vej til at blive en god leder. Martin er en dygtig leder med udprægede kommunikative evner. En af hans styrker er en indbygget bullshit-detektor, når det kommer til fine ord og teoretiske ledelsesprincipper, så forvent klar tale.

Se webinaret her
×

Mørke skyer truer dansk og international økonomi – sådan rammer det din virksomhed! Bliv opdateret på renter, inflation, valuta, ejendomspriser og økonomisk vækst.

Præsentation

Se webinaret her
×

Webinar om arbejdslyst

Udtrykket ”God arbejdslyst” bruges ofte til at ønske andre en form for held og lykke med det arbejde, der ligger foran dem. Men hvad er egentlig arbejdslyst? Hvordan skaber man den, og hvilken værdi har den for den enkelte medarbejder, for kvaliteten af arbejdet og for virksomhedens ejer?

Præsentation

Se webinaret her
×

Erhvervskonference

Pandemien var en ukendt størrelse men Steen Brødbæk har styret Simco Maritime gennem oprørte vande flere gange. De dyrekøbte erfaringer og et stærkt fokus på sikkerhed hjalp virksomheden gennem pandemien.

Se webinaret her
×

Økonomisk vejrudsigt 2023

Få Søren Kristensens (Sydbanks cheføkonom) vurdering af den økonomiske udvikling i 2023. Falder inflationen og renten? Hvad gør centralbankerne? Hvordan bliver de europæiske og den amerikanske økonomi påvirket? Er danske forbrugere rustet til faldende huspriser og en recession?

Se webinaret her
×

Erhvervskonferencen 2022

Se eller gense dele eller hele erhvervskonferencen. Få inspiration og indsigt, som vil hjælpe dig med planlægningen af det kommende år. Konferencen handler om ledelse i krisetider. 

Du kan møde Karen Frøsig, Steen Brødbæk, Gaute Høgh, Sasha Denham, Daniel Shepherd, Søren Kristensen og Lene Tanggaard.

Se konferencen her
×

Er den perfekte storm under opsejling?

Prisen på energi, råvarer, fødevarer, byggematerialer og fragt er steget kraftigt. Der er fortsat mangel på arbejdskraft og forsyningssikkerheden er lav. Sidst men ikke mindst er både inflation og renter steget markant.

Få en vurdering af dansk og global økonomi og en analyse af, hvordan forskellige brancher bliver påvirket.

Du kan se plancherne fra præsentationen her.  

Se webinaret her
×

Cyberangreb - det rammer da kun naboen!

Holder de it-kriminelle sommerferie? Nej de har en høj arbejdsmoral og gi'r den gas – hedebølge eller ej. Derfor dette webinar om it-sikkerhed. Der er nemlig mange måder, hvorpå du kan gøre livet surt for de kriminelle. Mød bl.a. Christian Laursen, CFO Leman, som fortæller om, hvad Leman har gjort for at øge sikkerheden efter et stort cyberangreb.

Se webinaret her
×

Arbejd strategisk med bæredygtighed og social ansvarlighed

Kravene til virksomhederne vokser og kommer fra flere sider: fra kunderne, det offentlige, investorerne, bankerne og medierne. De virksomheder, der arbejder strategisk med bæredygtighed og ansvarlighed, kan styrke konkurrenceevnen og forbedre indtjeningen.

Du kan se plancherne fra præsentationen her.  

Se webinaret her
×

Tyskland flytter produktionen tættere på

Bliv opdateret på tysk industri, få rådgivning om etablering i Tyskland og bliv inspireret af en virksomhed, som har knækket koden til det tyske marked.

Se webinaret her
×

Priserne på fragt, råvarer og energi er braget i vejret - er der tegn på en normalisering?

Udgifter til råvarer, emballage, energi og transport er braget i vejret og spolerer virksomhedernes indtjeningsfest. Men er der bedre tider på vej?

Se webinaret her
×

Danske virksomheder bør lytte til de nye politiske toner i Tyskland

På webinaret fortæller ambassadør Susanne Hyldelund og andre eksperter, om de muligheder det seneste valg til forbundsdagen åbner for danske virksomheder med ønske om at sparke døren ind til det tyske marked.

Se webinaret her
×

Sådan sparker du døren ind til Tyskland

Du får 5 gode argumenter for, hvorfor Tyskland er et interessant marked, 5 gode råd til, hvordan du sparker døren ind til det tyske marked, og 5 vigtige erfaringer fra en virksomhedsleder, der har krydset grænsen til Tyskland. Du kan se plancherne fra præsentationen her

Se webinaret her
×

Grøn omstilling og ansvarlighed styrker konkurrenceevnen og forbedrer bundlinjen

Forventninger om at have samfundsansvarlige pejlemærker er i dag højt på virksomhedernes dagsorden og flere steder en integreret del af kerneforretningen. Det strategiske sigte på at belaste miljøet mindre, være mere samfundsbevidst og behandle mennesker bedre er det nye sort i erhvervslivet. Vi har skræddersyet et webinar, så du bliver klædt på til at træffe de fremtidige samfundsansvarlige og bæredygtige beslutninger til gavn for kunder, investorer og myndigheder. Du kan se plancherne fra præsentationen her

Se webinaret her
×

Hvad vil en årelang corona pandemi betyde
for dansk erhverv?

Lad os starte med at sige det klart og tydeligt – det er ikke Sydbanks hovedscenarie, at coronapandemien bliver årelang. Meget tyder dog på, at kampen mod corona ikke slutter lige med det samme. Hvad vil en lang kamp betyde for det danske erhvervsliv? Hvordan ser fremtiden ud, hvis mutationer medfører mindre effektive vacciner end ventet? Og hvordan vil en længerevarende epidemi påvirke samfundet, befolkningen, økonomien, den politiske dagsorden og virksomhederne? Disse spørgsmål giver fremtidsforsker Jesper Bo Jensen fra Fremforsk – Center for Fremtidsforskning og cheføkonom Søren Kristensen fra Sydbank svaret på. Du kan se plancherne fra præsentationen her

Se webinaret her
×