Business Premium er tilpasset virksomheden, der har brug for fleksible løsninger til fx administration, drift eller rejseaktiviteter

Personlig rådgiver med kompetencer indenfor både Erhverv og Privat

Fleksible konti og kortløsninger

eBanking til privat- og virksomhedsøkonomien

NetBankforsikring mod tab

Udvidet rådgivning og service

Hurtigere betalinger med LeverandørService

Dine ekstra tilkøbsmuligheder

Priser og vilkår

Personlig rådgiver med kompetencer indenfor både Erhverv og Privat

Vælger du Business Premium, får du din egen personlige kunderådgiver i din lokale filial.

Din rådgiver kender lokalområdet og forstår de behov, som en mellemstor og mere kompleks lokal virksomhed har, og kan derfor fungere som sparringspartner, hvad angår din virksomheds økonomi og udvikling samt hjælpe dig med at sikre og optimere samspillet til din privatøkonomi. På den måde kan du få det bedste ud af begge dele.

Har din virksomhed brug for specialistrådgivning, kan din rådgiver trække på specialistviden og -kompetencer fra bankens 16 stærke erhvervscentre landet over.

Udvidet rådgivning og service i kundeservice kl. 8-20 alle ugens dage – også i weekenden

 Du kan desuden udnytte fordelene i vores online rådgivning i kundeservice alle ugens dage fra kl. 8 til 20 - også i weekenden.

Fleksible konti og kortløsninger

Flere erhvervskonti

Med Lokal Erhverv Business Premium får du en høj grad af fleksibilitet. Her er kan du få både en NemKonto og alle de erhvervskonti, som din virksomhed derudover har brug for.

Gratis Visa/Dankort og Mastercard Business Gold Plus

Du kan få gratis Visa/Dankort til brug i Danmark, og rejser du en del kan du også vælge Mastercard Business. Har du brug for et Mastercard Business med rejseforsikring, giver Lokal Erhverv Business Premium virkelig værdi. Her er nemlig et Mastercard Business Gold Plus inkluderet i aftalen. Det giver en rentefri kredit på op til 40.000 kr., en udvidet rejseforsikringsdækning i hele verden i op til 60 dage og en række andre fordele:

 • Rabat på billeje hos Avis og Herz
 • Mulighed for dobbeltkort til egen privatkonto
 • Afbestillingsbestillingsforsikring og erstatningsrejse m.m.

Med et Mastercard får du:

 • Ekstra tryghed med saldokontrol
 • Hurtig betaling med kontaktløs funktion, fordi kortet ikke skal i terminalen
 • Brug for rejseforsikringsdækning – se tilkøbsmuligheder

Læs mere om kort og priser 

Mastercard Debit til dine medarbejdere

Med et Sydbank Mastercard Debit kan dine medarbejdere i virksomheden hæve og betale verden over og klare små og store indkøb på nettet. Og da kortet har dækningskontrol, kan kortholder ikke hæve flere penge, end der står på kontoen, så du undgår dermed dyre overtræk.

Din virksomhed kan desuden spare administrative ressourcer, fordi der ikke skal bestilles forskellige valutaer, ikke udbetales og posteres acontobeløb og ikke føres refusionsregnskab.

eBanking til privat- og virksomhedsøkonomien

Privat kan du få både Net- og MobilBank. Til virksomheden kan du få Online Banking Lokal Erhverv med mulighed for et ubegrænset antal brugere samt MobilBank Erhverv.

NetBank til din privatøkonomi

I NetBanken kan du håndtere din privatøkonomi og selv klare mange af dine daglige bankforretninger. Du får et godt overblik over dine konti, lån og depoter, og du kan fx betale dine regninger, overføre penge og handle værdipapirer.

Online Banking Lokal Erhverv til din virksomheds økonomi

Online Banking Lokal Erhverv er skræddersyet virksomheder, der har brug for et system, der kan håndtere virksomhedens almindelige bankforretninger, som fx betalinger, løn- og kontooverførsler, indbetalingskort m.m.

Læs mere om vores selvbetjeningsløsninger

MobilBank og MobilBank Erhverv

Med MobilBank og MobilBank Erhverv kan du gå i banken, når og hvor det passer dig via din iPhone eller Android-telefon. Du kan bl.a. se og godkende betalinger, se konti og posteringer samt søge posteringer og betalinger.

Du kan downloade MobilBank-appen til din smartphone, der hvor du normalt henter dine apps.  

NetBankforsikring mod tab

Du har mulighed for at tegne en NetBankforsikring mod tab ved misbrug i NetBank og Online Banking i Sydbank.

Misbrug af konti i Online Banking Erhverv eller NetBank

Har Online Banking Erhverv eller din NetBank været udsat for indbrud af it-kriminelle, gælder der forskellige regler for, hvem der hæfter for et eventuelt tab. Det afhænger af, om der er tale om en privat- eller erhvervskonto. Hvis en konto bruges til private formål, betragtes den som en privatkonto. Bruges kontoen til erhvervsformål, betragtes den som en erhvervskonto. 

Private konti

Hvis der er sket misbrug af private konti, og brugeren har udvist normal adfærd, er det som udgangspunkt banken, der dækker et eventuelt tab. Private konti, der bruges til erhvervsbetalinger, betragtes som erhvervskonti. 

Erhvervskonti

For erhvervskonti er der ikke samme dækning som for private konti. Det betyder, at det er virksomheden selv, der skal dække et tab ved indbrud på erhvervskonti. Vi anbefaler, at I kontakter virksomhedens forsikringsselskab eller revisor for at høre mere om mulighederne.

NetBankforsikringen dækker desuden hackerangreb

NetBankforsikringen dækker tab, hvis din virksomhed bliver udsat for et hackerangreb via virksomhedens egne it-systemer. Vær opmærksom på, at forsikringen kun dækker NetBankkonti i danske pengeinstitutter.

NetBankforsikring dækker, uanset om hackerangrebet foregår ved manuelle eller automatiserede processer, og uanset hvor angrebet stammer fra.

For at I er dækket af forsikringen, er det dog et krav, at adgangen til jeres netværk er sikret, fx ved anvendelse af firewalls og opdaterede antivirusprogrammer.

Angreb via mobiltelefoner og tablets

NetBankforsikringen dækker også NetBankindbrud, der sker gennem din mobiltelefon eller tablet. Det er dog et krav, at du har sikret den mobile enhed med et kodeord, og at dens software er opdateret.

 

 

Udvidet rådgivning og service

Har din virksomhed brug for specialistrådgivning, kan din rådgiver trække på specialistviden og –kompetencer fra bankens 16 stærke erhvervscentre landet over. På den måde kan du også få rådgivning om Cash Management, optimering af finansieringer, leasing, pension, investering og meget mere.

Se mere om leasing her

Kredit, lån og garantier 

Der findes forskellige typer af kreditter, lån og garantier, der kan være nyttige at have adgang til som erhvervsdrivende. Du kan måske få glæde af en driftskredit til at finansiere dine daglige varekøb eller et anlægslån til køb af maskiner. Handler du fx med udlandet, kan det være en god idé at få rådgivning om garantier.

På baggrund af din virksomheds type, behov og profil kan du og din rådgiver sammen finde de optimale løsninger til netop din virksomhed.

Hurtigere betalinger med LeverandørService

Som en del af pakken får du gratis adgang til ”LeverandørService”. LeverandørService, der udbydes af NETS, svarer til det, som du måske kender fra din privatøkonomi som BetalingsService. Forskellen er, at LeverandørService bruges til betalinger mellem virksomheder.

LeverandørService via Sydbank giver dig:
• Automatisk betaling på sidste rettidige betalingsdag
• Gratis betaling af kreditorer, der opkræver via LeverandørService
• Advisering fra kreditor senest 3 dage før betalingen
• Ret til at afvise betalinger i op til 2 dage efter betalingen

Det betyder for dig, at du:
• Undgår gebyrer for at gennemføre udbetalinger
• Ikke skal bruge tid og kræfter på at betale dine leverandører
• Undgår rykkergebyrer
• Kan samarbejde med leverandører, der kræver betalinger via LeverandørService

Læs mere om fordelene ved LeverandørService

Dine ekstra tilkøbsmuligheder

Afhængigt af din virksomheds behov kan du tilkøbe ekstra produkter eller services, så du får en skræddersyet løsning til din virksomhed.

MobilePay

Du har mulighed for at benytte dig af flere forskellige MobilePay – erhvervsløsninger, der kan lette hverdagen i din virksomhed. Du kan få hurtig betaling via mobilen, løsninger integreret i dit kasseapparat eller til din hjemmeside.

Du har også flere muligheder for løbende at afstemme betalinger med en app eller med din Online Banking Lokal Erhverv-løsning.

Se mere på Mobile Pays hjemmeside

Fleksible muligheder for kontanthåndtering

I bankens filialer kan du indbetale pengesedler (danske kroner og euro) i pengeautomaterne, eller du kan bruge mønttælleren til indbetaling af mønter.

Dine medarbejdere kan få et Mastercard Business Deposit, som de kan bruge ved indbetaling på firmaets konti i Sydbanks pengeautomater. 

Læs mere om selvbetjeningsløsninger

Priser og vilkår

Grundaftale

Produkt/Service Business Premium
Konti 1 NemKonto
Ubegrænset antal erhvervskonti
Net- og MobilBank NetBank Privat ubegrænset antal brugere/
Online Banking Lokal Erhverv med ubegrænsede antal brugere
MobilBank Erhverv
Forsikring* Forsikringsrådgivning ved Alm. Brand Forsikring
Betalinger Betalingsservice (PBS)
Kort**  Mastercard Business Debit
Visa/Dankort
Mastercard Business Gold Plus med rejseforsikring
Rådgivning Kundeservice alle ugens dage kl. 8-20
Adgang til over 60 filialer
Netmøder
Personlig rådgiver med erhvervskompetencer

*Tegnes ved Alm. Brand Forsikring efter henvisning af kunden.
**Efter bankens alm. kreditvurdering. 

Priser fra 355 kr.-195 kr. pr. måned – afhængigt af privatengagement. Jo mere af din økonomi du samler i banken, jo billigere bliver det

Se din pris her

Ekstra muligheder

Produkter & løsninger Priser på ekstra fordele
Ekstra kort Afhængigt af korttype, se bankens listepris
Ekstra konti Inkl.
Netmøder Gratis
MobilePay MyShop* Prisliste i følge MobilePay
Leverandørservice Prisliste iflg. Nets
Overførselsservice Prisliste iflg. Nets + 0,5 kr. pr transaktion***

*MobilePay tilbyder flere løsninger til andre priser – se her 

 

 

Luk
 • Konceptsammenligner

 • Tilgængelighed og ekspedition
 • Personlig rådgiver med erhvervskompetencer*
 • Erhvervskonti
 • Betalingskort
 • Business Kreditkort
 • Rejseforsikring
 • eBanking
 • MobilePay MyShop***
 • Kontanthåndtering
 • Specialistrådgivning
 • Grundaftale pr. måned

Vil du vide mere?

 • Til de større lokale virksomheder, der har brug for mere
 • Sydbank Direkte
  Personlig rådgiver
  Netmøder ubegrænset
 • Ubegrænset
 • Mastercard Business Debit
  Visa/Dankort
 • MC Business Gold Plus
  Øvrige MC Business som tilkøb
 • Verden op til 60 dage
 • Privat NetBank og Online Banking Lokal Erhverv
  med ubegrænset antal brugere**

 • (Muligt som tilkøb)
 • Ja - udvalgte
 • 355-195 kr.
Læs mere om Business Premium
 • Til både mindre og større lokale virksomheder
 • Sydbank Direkte
  Personlig rådgiver
  Netmøder ubegrænset
 • Op til 5 konti
 • Mastercard Business Debit
  Visa/Dankort

 • (Muligt som tilkøb)

 • (Muligt som tilkøb)
 • Privat NetBank og Online Banking Lokal Erhverv
  med op til 2 brugere

 • (Muligt som tilkøb)
 • Ja - begrænset
 • 235-0 kr.
Læs mere om Business
 • Til dig med den lille eller den nystartede virksomhed.
 • Sydbank Direkte
  Rådgivning muligt som tilkøb
 • ( )
 • 1
 • Mastercard Business Debit

 • (Muligt som tilkøb)
 • Privat NetBank
  med 1 bruger
 • ( )
 • 155-0 kr.
Læs mere om Basic