Business er tilpasset virksomheden i god udvikling, som ønsker at vælge mellem flere produkter og services

Personlig rådgiver til både din erhvervs- og privatøkonomi

Konti og kort inkluderet

Online Banking Lokal Erhverv, NetBank og MobilBank

NetBankforsikring mod tab

Hurtigere betalinger med LeverandørService

Ekstra tilkøb at vælge imellem

Fleksible muligheder for kontanthåndtering

Priser og vilkår

Personlig rådgiver til både din erhvervs- og privatøkonomi

Vælger du løsningen Business, får du en personlig rådgiver i din lokale filial med kompetencer indenfor både Lokal Erhverv og Privat.

Din rådgiver kender lokalområdet og kan fungere som sparringspartner, hvad angår din virksomheds økonomi og udvikling. Du kan få rådgivning om både din privatøkonomi og din virksomheds økonomi og ikke mindst samspillet imellem dem. På den måde får du det bedste ud af begge dele.

Hvis din virksomhed har brug for særlig rådgivning, kan din rådgiver trække på specialistviden og -kompetencer fra bankens 16 stærke erhvervscentre landet over.

Kundeservice – tilgængelig alle dage kl. 8-20

Når du har brug for at tale med banken, kan du desuden kontakte kundeservice, hvor bankuddannede medarbejdere sidder klar ved telefonen til at servicere dig alle ugens dage kl. 8-20 – også i weekenden.

Konti og kort inkluderet

Flere erhvervskonti

Med Lokal Erhverv Business får du en mere fleksibel løsning. Her er i alt fem erhvervskonti inkluderet – en NemKonto og op til fire yderligere erhvervskonti, hvis din virksomhed har brug for det.

Forskellige kortløsninger inkluderet

Her har du mulighed for at få et Visa/Dankort og Mastercard Business Debit. Du kan også give Mastercard Business Debit-kortet til en medarbejder i din virksomhed.

Mastercard Debit

Med et Sydbank Mastercard Debit kan en af dine medarbejdere i virksomheden hæve og betale verden over og klare små og store indkøb på nettet. Og da kortet er med dækningskontrol, kan kortholder ikke hæve flere penge, end der står på kontoen, så du undgår dermed dyre overtræk.

Din virksomhed kan desuden spare administrative ressourcer, fordi der ikke skal bestilles forskellige valutaer, ikke udbetales og posteres acontobeløb og ikke føres refusionsregnskab.

 • Ekstra tryghed med saldokontrol
 • Hurtig betaling med kontaktløs funktion, fordi kortet ikke skal i terminalen
 • Brug for rejseforsikringsdækning? – se tilkøbsmuligheder

Læs mere om Mastercard

Online Banking Lokal Erhverv, NetBank og MobilBank

Privat kan du få både Net- og MobilBank. Til virksomheden kan du desuden få både Online Banking Lokal Erhverv med op til to brugere og MobilBank Erhverv. 

Online Banking Lokal Erhverv til din virksomhed

Online Banking Lokal Erhverv er en skræddersyet løsning til Lokal Erhvervskunder.

Det er en Online Banking-løsning til mindre og mellemstore virksomheder, der har brug for et system, der kan håndtere almindelige bankforretninger, som fx betalinger, løn- og kontooverførsler, indbetalingskort og afstemningsmuligheder m.m.

Her er ingen klikgebyr – du betaler kun for dine transaktioner. Du kan også se dine private konti.

MobilBank Erhverv

Med MobilBank Erhverv kan du gå i banken, når og hvor det passer dig via din iPhone eller Android-telefon. Du kan bl.a. se og godkende betalinger, oprette overførsler i danske kroner mellem egne og andre konti, se konti og posteringer samt søge posteringer og betalinger. Du kan downloade MobilBank-appen til din smartphone, der hvor du normalt henter dine apps. 

Læs mere om selvbetjeningsløsninger

eBanking til din privatøkonomi

Med den private NetBank og MobilBank kan du håndtere din privatøkonomi og selv klare mange af dine daglige bankforretninger. Du får et godt overblik over dine konti, lån og depoter, og du kan fx betale dine regninger, overføre penge og handle værdipapirer.

NetBankforsikring mod tab

Du har mulighed for at tegne en NetBankforsikring mod tab ved misbrug i NetBank og Online Banking i Sydbank.

Misbrug af konti i Online Banking eller NetBanken

Har din Online Banking eller din NetBank været udsat for indbrud af it-kriminelle, gælder der forskellige regler for, hvem der hæfter for et eventuelt tab. Det afhænger af kontotypen (privatkonto eller erhvervskonto). Hvis en konto bruges til private formål, så betragtes den som en privatkonto. Bruges kontoen til erhvervsformål, så betragtes den som en erhvervskonto.

Private konti

Hvis der er sket misbrug af private konti, og brugeren har udvist normal adfærd, er det som udgangspunkt banken, der dækker et eventuelt tab. Private konti, der bruges til erhvervsbetalinger, betragtes dog som erhvervskonti.

Erhvervskonti

For erhvervskonti er der ikke samme dækning som for private konti. Det betyder, at det er virksomheden selv, der skal dække et tab ved indbrud på erhvervskonti.

NetBankforsikring dækker desuden hackerangreb

NetBankforsikringen dækker tab i Sydbank, hvis din virksomhed bliver udsat for et hackerangreb via virksomhedens eBankingløsninger. Forsikringen dækker også NetBankkonti i Sydbanks filialer i Europa, hvis adgangen sker gennem Sydbanks eBankingløsninger.

NetBankforsikring dækker, uanset om hackerangrebet foregår ved manuelle eller automatiserede processer, og uanset hvor angrebet stammer fra.

For at være dækket af forsikringen er det dog et krav, at adgangen til jeres netværk er sikret, fx ved anvendelse af firewalls og opdaterede antivirusprogrammer.

Angreb via mobiltelefoner og tablets

NetBankforsikringen dækker også NetBankindbrud, der sker gennem din mobiltelefon eller tablet. Det er dog et krav, at du har sikret den mobile enhed med et kodeord, og at dens software er opdateret.

Hurtigere betalinger med LeverandørService

Som en del af pakken får du gratis adgang til LeverandørService. LeverandørService, der udbydes af NETS, svarer til det, som du måske kender fra din privatøkonomi som BetalingsService. Forskellen er, at LeverandørService bruges til betalinger mellem virksomheder.

LeverandørService via Sydbank giver dig:

 • Automatisk betaling på sidste rettidige betalingsdag
 • Gratis betaling af kreditorer, der opkræver via LeverandørService
 • Advisering fra kreditor senest 3 dage før betalingen
 • Ret til at afvise betalinger i op til 2 dage efter betalingen

Det betyder for dig, at du:

 • Undgår gebyrer for at gennemføre udbetalinger
 • Ikke skal bruge tid og kræfter på at betale dine leverandører
 • Undgår rykkergebyrer
 • Kan samarbejde med leverandører, der kræver betalinger via LeverandørService

Læs mere om LeverandørService

Ekstra tilkøb at vælge imellem

Afhængigt af din virksomheds behov kan du tilkøbe ekstra produkter eller services, så du får en skræddersyet løsning til din virksomhed.

MobilePay MyShop

Du har mulighed for at benytte dig af flere forskellige MobilePay-erhvervsløsninger, der kan lette hverdagen i din virksomhed. Du har også flere muligheder for løbende at afstemme betalinger med en app eller med din Online Banking LE-løsning.

Se mere på MobilePays hjemmeside.

Mastercard Business med op til 45 dages rentefri kredit

Har du og evt medarbejdere brug for at rejse for virksomheden, kan du opgradere dit Mastercard Business Debit eller tilkøbe flere forskellige Mastercard Business.
Du kan vælge mellem et kort uden rejseforsikring samt fire kort med en rejseforsikring. Afhængigt af hvilken korttype du vælger, er du dækket i hhv. 30 dage i Europa eller 60 dage i hele verden.

Med MasterCard Business får du mulighed for:

 • Rentefri kredit på et aftalt beløb – typisk 30.000 kr. eller 40.000 kr.
 • Rabat på billeje billeje hos Avis og Hertz
 • Mulighed for at få et dobbeltkort til kortholderens egne privat konto
 • Hurtig betaling med kontaktløs funktion, fordi kortet ikke skal i terminalen

Læs mere om Mastercard Business-løsninger her.

Fleksible muligheder for kontanthåndtering

I bankens filialer kan du indbetale pengesedler (danske kroner og euro) i pengeautomaterne, eller du kan bruge mønttælleren til indbetaling af mønter.

Dine medarbejdere kan få et Mastercard Business Deposit, som de kan bruge ved indbetaling på firmaets konti i Sydbanks pengeautomater. Så kommer pengene straks ind på kontoen.

LeverandørService

Du kan desuden tilkøbe LeverandørService, som bl.a. sikrer, at din virksomheds regninger betales på sidste rettidige betalingsdag, og du får gratis betaling af kreditorer, der opkræver via LeverandørService.

Læs mere om LeverandørService

 

Fleksible muligheder for kontanthåndtering

Indbetaling i Sydbanks pengeautomater med Mastercard Business Deposit

Du kan desuden indbetale pengesedler (kroner og euro) i Sydbanks pengeautomater. Så kommer pengene straks ind på kontoen. Dine medarbejdere kan få et Mastercard Business Deposit, som kun kan anvendes til indbetaling på virksomhedens konto. Læs mere om kortet her.

Priser og vilkår

Grundaftale

Produkt/Service Business
Konti 1 NemKonto
4 erhvervskonti
Net- og MobilBank NetBank Privat med op til 2 brugere/
Online Banking Lokal Erhverv med op til 2 brugere
MobilBank Erhverv
Forsikring* Forsikringrådgivning ved Alm. Brand Forsikring
Betalinger Betalingsservice (PBS)
Kort**  Mastercard Business Debit
Visa/Dankort
Rådgivning Kundeservice alle ugens dage kl. 8-20
Adgang til over 60 filialer
Netmøder
Personlig rådgiver med erhvervskompetencer

*Tegnes ved Alm. Brand Forsikring efter henvisning, som en del af pakken. 
**Efter bankens alm. kreditvurdering. 

Priser fra 235 kr. – 0 kr. mdl – afhængigt af privatengagement. Jo mere af din økonomi du samler i banken, jo billigere bliver det.

Se din pris her  

Ekstra muligheder

Produkter & løsninger Priser på ekstra fordele
Ekstra kort Afhængigt af korttype, se bankens listepris
Ekstra konti En ekstra konto (100 kr. oprettelse)
Netmøder Ubegrænset
MobilePay MyShop* Prisliste i følge MobilePay
LeverandørService Prisliste iflg. Nets
Overførselsservice Prisliste iflg. Nets + 0,5 kr. pr transaktion

*MobilePay tilbyder flere løsninger til andre priser – ser her

 

 

Luk
 • Konceptsammenligner

 • Tilgængelighed og ekspedition
 • Personlig rådgiver med erhvervskompetencer*
 • Erhvervskonti inkluderet
 • Betalingskort inkluderet
 • Business Kreditkort med rejseforsikring
 • Rejseforsikring
 • eBanking
 • MobilePay MyShop***
 • Kontanthåndtering
 • Specialistrådgivning
 • Grundaftale pr. måned

Vil du vide mere?

 • Til både mindre og større lokale virksomheder
 • Sydbank Direkte
  Personlig rådgiver
  Netmøder ubegrænset
 • Op til 5 konti
 • Mastercard Business Debit
  Visa/Dankort

 • (Muligt som tilkøb)

 • (Muligt som tilkøb)
 • Privat NetBank og Online Banking Lokal Erhverv
  med op til 2 brugere

 • (Muligt som tilkøb)
 • Ja - begrænset
 • 235-0 kr.
Læs mere om Business
 • Til de større lokale virksomheder, der har brug for mere
 • Sydbank Direkte
  Personlig rådgiver
  Netmøder ubegrænset
 • Ubegrænset
 • Mastercard Business Debit
  Visa/Dankort
 • MC Business Gold Plus
  Øvrige MC Business som tilkøb
 • Verden op til 60 dage
 • Privat NetBank og Online Banking Lokal Erhverv
  med ubegrænset antal brugere**

 • (Muligt som tilkøb)
 • Ja - udvalgte
 • 355-195 kr.
Læs mere om Business Premium
 • Til dig med den lille eller den nystartede virksomhed.
 • Sydbank Direkte
  Rådgivning muligt som tilkøb
 • ( )
 • 1
 • Mastercard Business Debit

 • (Muligt som tilkøb)
 • Privat NetBank
  med 1 bruger
 • ( )
 • 155-0 kr.
Læs mere om Basic