Lad dit økonomisystem tale sammen med banken

Med Bank Connect kan virksomheder få en nem og direkte integration fra deres egne økonomisystemer til deres bank.

Det er muligt at optimere håndteringen af udbetalinger og afstemning af indbetalinger i din virksomhed. Bank Connect, som mere end 70 pengeinstitutter har udarbejdet, letter nemlig arbejdet for din virksomhed. Du får med Bank Connect en nem og mere effektiv integration mellem dit eget økonomisystem og bankens.

Bank Connect tilbyder en fælles løsning for udveksling af data mellem dit økonomisystem og bankens. Løsningen er bygget op omkring fælles standarder, og Bank Connect giver alle it-leverandører af økonomisystemer én fælles grænseflade at arbejde op imod – og Bank Connect gør det dermed muligt for dig helt automatisk at udveksle betalingsoplysninger direkte mellem dit økonomisystem (ERP) og banken.

Med Bank Connect bliver dine data overført direkte til bankens systemer, uden at du skal lagre dem på din harddisk først, og ligeledes bliver data fra banken automatisk overført direkte til dit økonomisystem, så manuelle ind- og udlæsningsfunktion kan springes over.

For at benytte Bank Connect, er det nødvendigt, at dit økonomisystem er forberedt til det. Du kan læse meget mere om det på www.bankconnect.dk - hvor leverandøren af dit økonomisystem også kan rekvirere den foreløbige udviklerpakke og komme i gang med forberedelserne til Bank Connect.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Bank Connect, kan du kontakte din rådgiver, ligesom din ERP-leverandør kan hjælpe dig med at få Bank Connect.