Herunder kan du se, hvilket kort dit Alm. Brand Bank kort bliver skiftet ud til i Sydbank. Hvis du ikke ønsker kortet udskiftet jf. nedenstående bedes du kontakte din rådgiver eller Sydbank Direkte, så I kan få en snak om, hvilket kort, der passer til dig.

HUSK navn på postkassen, så du får dit nye kort til tiden.

Business kort

Har du et Alm. Brand Bank betalingskort til en erhvervskonto, har vi sendt et brev til kontoejeren. Kontoejeren bliver kontaktet af sin rådgiver, så de sammen kan finde den bedste løsning på, hvilke kort der passer til virksomheden. Vi anbefaler dig derfor, at du kontakter kontoejeren og får oplyst, hvilket kort, du fremover kan benytte.

Du kan i perioden efter sammenlægningen og frem til 1. december bruge dit Alm. Brand Bank Business kort.

Dankort

Dankort

Dit Alm. Brand Bank Dankort kan bruges efter sammenlægningen, og det vil automatisk blive udskiftet til et Sydbank Dankort, når det udløber. Vilkår, priser og forbrugsgrænser på dit Alm. Brand Bank Dankort vil efter den 18. september overgå til Sydbanks vilkår, priser og forbrugsgrænser.

Du kan ikke bestille et nyt Dankort i Sydbank, men du kan forny et eksisterende Dankort.

  Alm. Brand Bank Dankort Sydbank Dankort
Forbrugsgrænser Hævning i fremmede ATM pr. dag = 2.000 kr.
Hævning i egen ATM pr. dag = 10.000 kr.
Hævning i fremmede ATM pr. dag = 2.000 kr.
Hævning i egen ATM pr. dag = 10.000 kr.
Hævning i egen ATM pr. dag ikke butikstid = 6.000 kr.*
Årsgebyr 100 kr. 195 kr.

*ikke butikstid er fra kl. 18 aften til kl. 9 morgen på dage, hvor bankerne ikke har åben.

Visa/Dankort

Visa/Dankort

Dit Alm. Brand Bank Visa/Dankort kan bruges efter sammenlægningen indtil kortets udløbsdato, eller indtil du hører fra os. Vilkår, priser og forbrugsgrænser på dit Alm. Brand Bank Visa/Dankort vil efter den 18. september overgå til Sydbanks vilkår, priser og forbrugsgrænser. 

Du hører fra os, når dit kort skal udskiftes.

  Alm. Brand Bank Visa/Dankort Sydbank Visa/Dankort
Forbrugsgrænser Hævning i fremmede ATM pr. dag = 2.000 kr.
Hævning i egen ATM pr. dag = 10.000 kr.
Hævning i fremmede ATM pr. dag = 2.000 kr.
Hævning i egen ATM pr. dag = 10.000 kr.
Hævning i egen ATM pr. dag ikke butikstid = 6.000 kr.*
Årsgebyr 195 kr. 195 kr.

*ikke butikstid er fra kl. 18 aften til kl. 9 morgen på dage, hvor bankerne ikke har åben.

Mastercard

Mastercard

Har du et Alm. Brand Bank Mastercard til en erhvervskonto, har vi sendt et brev til kontoejeren. Kontoejeren bliver kontaktet af sin rådgiver, så de sammen kan finde den bedste løsning på, hvilke kort der passer til virksomheden. Vi anbefaler dig derfor, at du kontakter kontoejeren og får oplyst, hvilket kort, du fremover kan benytte.

Du kan bruge dit Alm. Brand Bank Mastercard indtil den 1. december, eller indtil du modtager dit nye kort.

Er der tilknyttet en rejseforsikring til dit Alm. Brand Bank Mastercard, dækker rejseforsikringen indtil den 31. december 2021. Hvis du får et Sydbank Mastercard Business med rejseforsikring, er der også tilknyttet en rejseforsikring hertil.

Rejseforsikringen på Sydbank Mastercard er tegnet hos Topdanmark.

På ferierejser sammen med dig som kortholder er din ægtefælle eller partner og dine hjemmeboende børn under 24 år dækket af forsikringen.

På rejser uden dig som kortholder skal din ægtefælle eller partner have et familiekort, og børn mellem 13 og 24 år skal have deres eget Mastercard Ung Debit med forsikring (dog ikke, hvis de er hjemmeboende og rejser med familiekortholder).

Vilkår, priser og forbrugsgrænser på dit Alm. Brand Bank Mastercard Business vil efter den 18. september overgå til Sydbanks vilkår, priser og forbrugsgrænser.

Sydbank Erhverv kan du og din virksomhed læse mere om mulighederne i Sydbank og se en oversigt over dækningerne på Sydbanks rejseforsikring.

Står dit navn på postkassen?

Husk at få dit fulde navn på postkassen, så dit kort kan nå frem til dig.

Læs mere om de forskellige kortmuligheder

Privat Private Banking Erhverv Rejseforsikring