Dine fordele

Med Ung+ får du de bedste betingelser for en sund økonomi. Du får følgende fordele:

 • En hverdag uden gebyrer
  Undgå at skulle betale gebyrer når du fx skal indsætte eller hæve kontanter i vores automater. 
 • Udlånsrente på kun 7 %*
  Ønsker du oprette en kassekredit eller tage et forbrugslån, tilbyder vi en rigtig god rente på 7 %*.
 • Betalingskort til 0 kr.
  Du kan selv vælge, om du vil have et Visa/Dankort eller Mastercard Debit. Vi tilbyder det til 0 kr. i årligt kortgebyr.
 • Rådgivning i øjenhøjde
  Du får rådgivning af dygtige rådgivere, som er klar til at hjælpe dig med din økonomi.

Kom godt fra start

Når du er ung, sker der mange nye ting i dit liv. Typisk flytter du hjemmefra, tager en uddannelse og får dit første job. Som studerende og ung er økonomien ofte stram, og det kan være svært at få råd til det hele. Som Ung+ kunde får du en række fordele, der gør din økonomi nem og overskuelig - så kan du i stedet koncentrere dig om alt det sjove.

Du får blandt andet:

 • Visa/Dankort og Mastercard Debit til 0 kr. i årligt kortgebyr.
 • Samme pinkode til alle dine kort.
 • Mulighed for at hæve kontanter uden gebyr i andre bankers automater.
 • Netbank og Mobilbank uden gebyr.
 • En gebyrfri hverdag - fx kan du overføre og betale indbetalingskort via Netbank uden beregning. Du kan samtidig hæve og indsætte kontanter i vores automater uden gebyr.
 • Mulighed for at hæve euro i vores automater, når du skal ud at rejse - uden at du skal betale gebyrer.

Mere overskud i hverdagen med en lav rente

Det kan være svært at få pengene til at række til det hele sidst på måneden, og måske rækker økonomien heller ikke helt til at rejse eller købe en ny cykel. Vi tilbyder med Ung+ en rigtig god rente på bare 7 %*, hvis du ønsker en kassekredit eller et forbrugslån.

Kassekredit

Kunne det være rart med en buffer til uforudsete udgifter, har du mulighed for at oprette en kassekredit.

Med en kassekredit kan du gå i minus op til det aftalte beløb uden at spørge banken, og du betaler selv af på kassekreditten, når det passer dig.

Forbrugslån

Vil du i stedet gerne have et engangsbeløb ind på kontoen, som du kan bruge til at købe fx en ny cykel eller mobiltelefon, er et forbrugslån måske det rigtige for dig.

Er det dit første lån, kan du føle dig helt tryg. Vi hjælper dig sikkert igennem med professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker. Vi sikrer, at du har en god plan for, hvordan du betaler lånet tilbage, uden at det vælter din økonomi.

Ring til os for at høre om dine muligheder på tlf. 96 10 17 18. Du kan ringe mandag-fredag mellem kl. 8.30-18.00.

Pas på de hurtige … og dyre forbrugslån

Når du er fyldt 18 år, får du mulighed for at låne penge, og faktisk har halvdelen af alle danskere mellem 18 og 29 år et lån*. Du kan bl.a. låne penge i banken eller tage et kviklån via nettet eller mobiltelefonen. Men vær opmærksom på hvor meget du i alt skal betale tilbage i kroner/øre - og på ÅOP på lånet. 

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og ÅOP fortæller med et enkelt tal, hvor dyrt lånet er. Ved at sammenligne ÅOP for forskellige lån på samme størrelse og med samme løbetid, kan du på den måde finde det billigste lån. Det lån, der har den laveste ÅOP er billigst.

Typisk har kviklån en høj ÅOP. Derfor bør du overveje at vælge et banklån.

(Kilde: Finans Danmark, Unge, gæld & opsparing, 2018*)

Overvejer du at købe din første bolig eller bil?

Det er en god ide at få et økonomisk overblik, inden du træffer de første store beslutninger. På den måde kan du finde ud af, om du har råd, og hvad det vil betyde for din økonomi.

Du kan få gratis rådgivning i forbindelse med køb af bolig, bil og meget mere. 

Skal du ud at rejse?

Med en Ung+ konto kan du hæve euro i vores automater uden at skulle betale vekselgebyr. Sørg altid for at have kontanter med på rejsen, da det ikke er alle steder, du har mulighed for at betale med kort. 

Bruger du dit VISA/Dankort på turen, vil du i butikken ofte blive spurgt, om du vil betale i lokal valuta eller i danske kroner. Her anbefaler vi, at du vælger den lokale valuta som betaling. Det er billigere for dig.

Når du fylder 33 år

Så længe du er 18-32 år, kan du få glæde af vores Ung+ fordele. Når du fylder 33 år, bliver du tilmeldt vores Pluskunde-koncept. Som Pluskunde har du mulighed for at få et VISA/Dankort og et Mastercard Gold inkl. en rejseforsikring til 0 kr. Du kan også opnå særlige rente- og gebyrfordele. 

Vilkår og regler for Ung+

*Den viste rentesats er variabel og kræver særskilt kreditvurdering.

Eksempel:
Forbrugslån med et samlet kreditbeløb på 40.000 kr., med en løbetid på 5 år, og hvor der ikke stilles sikkerhed. Etableringsomkostningen er 1.000 kr. og hovedstolen 41.000 kr. ÅOP er 8,3%, under forudsætning af at lånet afdrages som et annuitetslån med 811,07 kr. pr. måned. Det samlede beløb som skal betales er 48.662,68 kr., hvoraf omkostningerne udgør 7.662,67 kr. Beregning af ÅOP er baseret på standardforudsætning d2 i prisoplysningsbekendtgørelsen.

Eksempel:
Kassekredit med et samlet kreditmaksimum på 50.000 kr., med en løbetid på 5 år og uden faste afdrag, og hvor der ikke stilles sikkerhed. Etableringsomkostningen er 1.000 kr., og ÅOP 7,7% ved 100% udnyttelse, 8,2% ved 50% udnyttelse og 9,2% ved 25% udnyttelse. Det samlede beløb som skal betales ved 100% udnyttelse er 67.500,20 kr., hvoraf omkostningerne udgør 17.500,20 kr. Beregning af ÅOP er baseret på standardforudsætning a2 i prisoplysningsbekendtgørelsen.