Private Banking

 

  Er Sydbank Private Banking noget for dig? Private Banking er et eksklusivt koncept for formuende kunder med en økonomi af en vis kompleksitet. Tag testen og se, om du kan blive private banking-kunde i Sydbank

Dit resultat

De oplyste informationer om jer dig og jeres din formue viser, at I du helt sikkert kan få en merværdi ud af at blive private banking-kunde i Sydbank.

Ønsker du at blive kontaktet af din lokale private banking-rådgiver, skal du blot udfylde og sende nedenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig for at høre, om I du helst vil mødes med os i banken, hjemme hos jer dig privat eller i jeres din virksomhed.

De oplyste informationer om jer dig og jeres din formue viser, at det muligvis kan give jer dig en merværdi at blive private banking-kunde i Sydbank.

Der kan være særlige forhold, som vi endnu ikke kender, der kan få indflydelse på det endelige svar, så vi opfordrer dig derfor til at kontakte os for en personlig vurdering.

De oplyste informationer om jer dig og jeres din formue viser, at Sydbanks private banking-koncept ikke vil kunne give jer dig en merværdi.

Er I du p.t. kunde i en anden bank, men fortsat overvejer at blive privat- eller erhvervskunde i Sydbank, er du velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for jer dig.

Kontakt os

Kontakt os


System FejlGenvejstaster